.

.

HTLT Пренослив Мал Електричен Вентилатор Пренослив Вентилатор ЗА Вратот USB ПОЛНЕЊЕ Тивок Вентилатор За Носење Без Сечила Личен Вентилатор За Ладење Мрзлив Надвореш?

HTLT Пренослив Мал Електричен Вентилатор Пренослив Вентилатор ЗА Вратот USB ПОЛНЕЊЕ Тивок Вентилатор За Носење Без Сечила Личен

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Погоден За Дома, Секојдневен, Шопинг, Кампување, Настан На Отворено, Патувања, Пешачење Итн Турбините од Двете Страни Собираат Ветер За Брзо Ладење Без Да Ви Се Заглави Косата. Овој Вентилатор За Вратот Ви Овозможува Да Го Закачите Околу Вратот За Да Уживате Во Студениот Ветер Со Слободни Раце. Вентилаторот Со Вградена Батерија од 1800 Mah, Може Брзо Да Се Полни и Да Понуди 6 H Работно време. Флексибилната Рака Ви Овозможува Да го Прилагодите Аголот на Ветерот По Желба. Во Режим на Подготвеност, Копче Со Еден Клик за Префрлување На Брзината на Ветерот. Со Најголема Брзина На Ветерот, Копче Со Еден Клик За Исклучување. Долго Притиснете Го Копчето за 1. 5 ВО Која Било Брзина на Ветерот за Да Го исклучите Вентилаторот. Кога Вентилаторот работи, Индикаторското Светло Брзо Трепка, Што Покажува дека Моќноста Ќе се Исцрпи. Ве молиме Наполнете Го Вентилаторот Навреме. По Целосно Полнење, Индикаторското Светло Ќе биде Секогаш вклучено. За Прв Пат Го Користите, Ве Молиме Наполнете Го Повеќе Од 2 Часа пред Употреба. Ако Не Го Користите Долго Време, Ве Молиме Наполнете Го Еднаш На Секои Три Месеци за Да Избегнете Оштетување на Батеријата.

Параметри на производот

Material:
Abs+ Pc+ Silicone
Color:
White
Product Size:
22X17X6Cm
Voltage/ Current:
Dc 5V 1A
Charging Interface:
Type- C
Built- in Battery:
1800Mah Polymer Battery
Charging Time:
About 3H
Working Time:
up to 6H
Note:
Please Allow 1- 3Cm ( 0. 4- 1. 18 ) Difference Due to Manual Measurement and Slight Color Variation for Different Display Setting.:
Thank You for Your Understanding, Nice Day!:
Package Includes:
1 X Hands- Free Mini Fan:
1 X Usb Cable:
1 X User Manual :
Слична стока