.

.

Штитови Наменети За Iphone SE Паричник Случај 2022, iPhone SE Случај 2020, iPhone 8/7 Случај Отстранлив Магнетни Со Картичка Слотови &засилувач; Ремен, Вегетаријанска Кожа Покритие ?

Штитови Наменети За Iphone SE Паричник Случај 2022, iPhone SE Случај 2020, iPhone 8/7 Случај Отстранлив Магнетни Со Картичка Слотови

DEN 1456.00

Пристапност
Залиха

КОМПАТИБИЛНОСТ : Специјално За apple i Phone SE 2022 / i Phone SE 2020/i Phone 8/i Phone 7 : Премиум рачно изработена синтетичка кожа со армирано шиење за да се обезбеди издржливост и квалитет отпорен на удари, а внатрешниот случај TPU да обезбеди заштита на целото тело за да го заштити вашиот телефон од дневни гребнатини, испакнатини, удари и случајни капки КАРАКТЕРИСТИКИ НА ПАРИЧНИКОТ : Суштински слотови за вашите фотографии, картички, готовина! 3 слотови за картички + 1 слот за готовина и силен клип за магнетно затворање за дополнителна безбедност и задржување. 2-ВО-1 ДИЗАЈН : хибриден флип паричник случај стил за крајна погодност. Вклучува надворешен премиум кожен паричник надворешност и мека внатрешна кутија ТПУ. Совршена кабриолет функција за едноставно отстранување и употреба на штандот. СЛОБОДНИ РАЦЕ KICKSTAND : Здрав kickstand функција за удобен филм гледање или лице-тајмингот со пријателите. ЛЕСЕН ПРИСТАП до сите контроли и карактеристики : прецизни исечоци за звучници, камера, порти и копчиња. Штитови До Паричник Случај за i Phone SE2022, i Phone SE2020, i Phone 8 и i Phone 7. П&А За Штитови До Производ и Услуга : дали доаѓа со ремен за зглоб?А. Да, тоа го прави. Дали случајот одговара на i Phone SE 2020, i Phone 8 и i Phone 7 ? А. Да, Тоа Го Прави. колку картички може hold?A.It може да собере до 3-4 кредитни/банкарски картички дали магнетот е доволно силен за да го држи телефонот во куќиштето? А.

Параметри на производот

Слична стока