.

.

Полици за складирање Викаски Винил Решетка за складирање на акрилични прикази за приказ за винил ролни за уметнички занаетчиски простории за хартија декор 1 сет 25 ?

Полици за складирање Викаски Винил Решетка за складирање на акрилични прикази за приказ за винил ролни за уметнички занаетчиски

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

✨ Широка употреба, може да се користи за складирање на торби, винилни ролни, хартија за завиткување, чадори, итн- Изработено од акрилик со високо одделение, што го прави решетката за складирање на винил цврста, лесна. ✨ Оваа решетката за складирање на винил е лесен за инсталирање, зачувување на вашето време и напори, голема употреба. Designment Дизајн на дупки за лесен пристап. Олекувајќи го лесно да се идентификува и да се извади предметот кога и да е потребно. ✨ Овој организатор на винил ролни со повеќе дупки за дизајн што решава вообичаени проблеми со складирање на винил. ✨ Широка употреба, може да се користи за складирање на торби, винилни ролни, хартија за завиткување, чадори, итн.- Изработено од акрилик со високо одделение, што го прави решетката за складирање на винил цврста, лесна. ✨ Оваа решетката за складирање на винил е лесен за инсталирање, зачувување на вашето време и напори, голема употреба.

Параметри на производот

Слична стока