.

.

Хемотон 8 Пара Природен Бамбус Стапче За Јадење Животинска Шема Еднократно Стапче За Јадење Во Јапонски Стил Стапчиња За Суши Стапчиња За Сечкање Тестенини Стапчи?

Хемотон 8 Пара Природен Бамбус Стапче За Јадење Животинска Шема Еднократно Стапче За Јадење Во Јапонски Стил Стапчиња За Суши Стапчиња

DEN 200.00

Пристапност
Залиха

ХРАНА СЛУЖАТ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ целокупното мелење е мазно и мазно, занаетот е нежен ХРАНА СЛУЖАТ СТАПЧИЊА За ЈАДЕЊЕ Направени од материјал за долго време и издржлива употреба. Без вкус, без мирис и не кородира. ХРАНА СЛУЖАТ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ стапчиња за јадење со одлична цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност на корозија. ХРАНА СЛУЖАТ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ добар подарок за домаќинство за вашите пријатели, ќе им се допадне. Храна СЛУЖАТ СТАПЧИЊА За ЈАДЕЊЕ Убаво Азиски стапчиња за јадење. Можете да ги користите за да уживате во храна Во Кинески / Јанпански стил. ХРАНА СЛУЖАТ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ целокупното мелење е мазно и мазно, занаетот е нежен. ХРАНА СЛУЖАТ СТАПЧИЊА За ЈАДЕЊЕ Направени од материјал за долго време и издржлива употреба. Без вкус, без мирис и не кородира. ХРАНА СЛУЖАТ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ стапчиња за јадење со одлична цврстина, висока отпорност на абење, висока цврстина и отпорност на корозија. ХРАНА СЛУЖАТ СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ добар подарок за домаќинство за вашите пријатели, ќе им се допадне.

Параметри на производот

Слична стока