.

.

Кутија за Складирање кожа, Преклоплива Организациска, Правоаголна Цврста Креативна Декоративна Корпа За Складирање Во Нордиски Стил За Фиока, Дом, Облека За Играч?

Кутија за Складирање кожа, Преклоплива Организациска, Правоаголна Цврста Креативна Декоративна Корпа За Складирање Во Нордиски

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

* Лесно За Чистење : кантите за складирање може да се избришат со за лесно чистење по потреба, Склопливи за лесно складирање кога не се користат или кога треба да се транспортираат, за заштеда на простор * : корпа за играчки, книги, списанија, корпа за играчки за кучиња, корпа за чевли, корпа за облека, канти за полици, , складирање играчки за миленичиња, корпа за пешкири, украси. * заштеда : комплетот за корпи што Се Склопува обезбедува атрактивни, лесни решенија за складирање додека ги одржува уредните и организирани предмети за домаќинството. * Материјал Со врвен Квалитет : Оваа корпа е изработена од кожа, а материјалот ги прави овие корпи за организатори на полици добро долго време. * Атрактивен Модерен Дизајн : надворешноста дизајнирана за модерен и стилски , способен да одговара на повеќето украси и стилови на вашиот дом. Не само домаќинство основни во помагање со вашиот дом организациски проекти, но, исто така, двојки како. Опис : - заштеда : склопувачки кошница сет обезбедува атрактивни, лесни решенија за складирање потреби, додека одржување на предмети за домаќинството уредни и организирани. - Материјал Со врвен Квалитет : Оваа корпа е изработена од кожа, а материјалот ги прави овие корпи за организатори на полици добро долго време. - Лесно За Чистење : кантите за складирање може да се избришат со за лесно чистење по потреба, Склопливи за лесно складирање кога не се користат или кога треба да се транспортираат, за заштеда на простор.

Параметри на производот

- Material:
PU Leather
Size Chart:
40x27.5x21.5cm/15.75x10.83x8.46inch:
Package Includes:
1 x&;Storage Box:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful online shopping!:
Слична стока