.

.

Кутија за пари | Симпатична кражба на монети центи Пени Дедо Мраз заштедува пари Собирање пари свинче банка, безбедна банка за електрична музика, совршени подароци

Кутија за пари | Симпатична кражба на монети центи Пени Дедо Мраз заштедува пари Собирање пари свинче банка, безбедна банка за електрична музика,

DEN 302.24

Пристапност
Залиха

Развивање на добри навики : Кутија за заштеда на пари може да се искористи за складирање на монети за да им помогне да култивираат добри навики за заштеда на пари уште од млада возраст и развој на нивната финансиска свест Дизајн со теми за Божиќ : Piggy Bank for Kids содржи класични Божиќни елементи, вклучувајќи ги Дедо Мраз и снежни луѓе, кои ќе го привлечат вниманието на вашите деца и ќе додадат празнична атмосфера. Користете : Ставете ги монетите во слотот на кутијата за пари за заштеда на пари, а Дедо Мраз ќе ги испита и ќе ги достигне да ги украде во кутијата, што ќе ги изненади вашите деца. Прекрасен подарок : Заштедете пари кутија е одличен подарок за Денот на благодарноста, Божиќ, родендени, Денот на вineубените, Денот на мајката и домаќинот, исто така совршен за украсување на забави. Широка употреба : Банката за заштеда на монети може да ги заштити личните работи на вашето дете и да се користи како декорација за полицата за книги, биро, спална соба или детска соба. Развивање на добри навики : Кутија за заштеда на пари може да се искористи за складирање на монети за да им помогне да култивираат добри навики за заштеда на пари уште од млада возраст и развој на нивната финансиска свест. Дизајн со теми за Божиќ : Piggy Bank for Kids содржи класични Божиќни елементи, вклучувајќи ги Дедо Мраз и снежни луѓе, кои ќе го привлечат вниманието на вашите деца и ќе додадат празнична атмосфера. Користете : Ставете ги монетите во слотот на кутијата за пари за заштеда на пари, а Дедо Мраз ќе ги испита и ќе ги достигне да ги украде во кутијата, што ќе ги изненади вашите деца. Прекрасен подарок : Заштедете пари кутија е одличен подарок за Денот на благодарноста, Божиќ, родендени, Денот на вineубените, Денот на мајката и домаќинот, исто така совршен за украсување на забави. Широка употреба : Банката за заштеда на монети може да ги заштити личните работи на вашето дете и да се користи како декорација за полицата за книги, биро, спална соба или детска соба.

Параметри на производот

 :
Name:
Money Saver Box
Material:
ABS
Color:
Red
Size:
about 12*10*9cm/ 4.72*3.94*3.54in
Weight:
about 470g
Packing List:
1*Save Money Box
Notes:
1. Two new batteries (AA, 1.5V) are required (batteries are NOT included in our product). Remove all batteries if you won't use the product for a long time.:
2. Suitable for all coins in the world, the maximum capacity is about 40 coins. Not recommended for children under 3 years old due to the choking hazard of coins. :
Слична стока