.

.

Пластични нараквици Rayhee 500 парчиња за еднократна употреба - ракавици за еднократна употреба на ракавици за еднократна употреба, проследен за чистење на готвење во ?

Пластични нараквици Rayhee 500 парчиња за еднократна употреба - ракавици за еднократна употреба на ракавици за еднократна употреба,

DEN 143.84

Пристапност
Залиха

Затворање на слајд Pile500 Парсти пластични нараквици за еднократна употреба : Вклучува 5 пакувања од 100 распрскувачки нараквици секоја), една голема големина одговара на сите за возрасни/унисекс мажи и жени, лево и десно. Се однесува на дизајнот на формата на човекот, десната и левата универзална, користејќи флексибилна, изшкуркана површина е анти-лизгачка и подобра зафат!. - големина- 11,2 инчи*9,8 инчи. Погодно за големината на сите. ✅Версал- Користете ги овие нараквици за ракување со храна, јадење неуредна храна, како што се BBQ, чистење и во секоја ситуација кога не сакате да ги валкате рацете. - Материјал- Овие јасни нараквици се изработени од полиетилен со висока густина, без дупки и истекување; Добра цврстина и напнатост, лесна за истегнување, издржлива, не е лесна за кршење и солза. ✅ Посветените и удобните- нараквиците се отвораат и лесно се лизгаат, овозможувајќи поголема погодност и лесна употреба. Изолирајте дамки и заштитете ги рацете. Одлична заштита за подготовка или чистење на храна. Заштитете ја храната од масла од кожа на микроби. Заштитете ги рацете од неуредни или иритации на кожата. Тенка за чувствителност на врвот на прстите лесна работа. Силно- санитарна- вода тесна- отпорна на хемикалии. Лесно за чување на различни места за повеќекратна намена. Водоотпорен и лесен за употреба : Интегрирано обликување, комплетен сет за заштита на рацете, повеќе не треба да јадете целосна масло за масло од рака!. Една голема големина одговара на сите за возрасни / унисекс мажи и жени / лево и десно. Се однесува на дизајнот на човечката рака, десното и левото универзално;. 100% латекс и слободен во прав, БПА бесплатно, без алергија, нестерилна, добра отпорност на лизгање, отпорност на киселина, отпорност на алкали, отпорност на маслото, отпорност на детергент, отпорност на корозија и не-лепење ;. Лесна за употреба на еднократна употреба, чиста и санитарна, совршена за ракување со храна во комерцијална или домашна употреба, 100% при рака нараквици за храна ги одржуваат рацете чисти и без миризби. Користењето флексибилна, изшкуркана површина е анти-лизгачка и подобра зафат!. Добра цврстина и дополнителна напнатост, лесна за истегнување, издржлива, не е лесна за кршење и солза; Удобен и мазен допир во рака, лесен за носење, без дупки и истекување.

Параметри на производот

Слична стока