.

.

Диспензерот за жито, 6 Мрежи Пп Ротација Организација За Складирање Жито Отпорна На Инсекти, Класифицирано Складирање Контејнери За Житни Култури, 360° Ротирачки До?

Диспензерот за жито, 6 Мрежи Пп Ротација Организација За Складирање Жито Отпорна На Инсекти, Класифицирано Складирање Контејнери

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Разноврсна во една машина : диспензерот за жито може да собере разновидна храна, вклучувајќи ориз, просо, црн ориз, јачмен, сите видови ориз и мунг грав, црвен грав, сите видови мали гравчиња, не се погодни за овесна каша, брашно или поголеми зрна Пп Материјал : овој резервоар за издавање ориз е изработен од врвен пп материјал, кој е безбеден и здрав, како и издржлив и има долг работен век. Ротација од 360° : нашиот диспензер за сува храна може непречено да се ротира 360 степени за да го видиме и добиеме слотот што ни треба за да го готвиме. Секој слот има уникатно копче за лесно пристап до складираниот грав. Многу лесно дозирање и полнење. Сува и безбедна функција : диспензерот за сува храна може да ја одржува вашата храна сува и безбедна со овие пластични контејнери за складирање храна. Тоа ви помага да го максимизирате просторот и да ги организирате вашите предмети и полесно да ги најдете. Заштеда на простор : една корпа за складирање канти замени 6 канти, заштедувајќи многу простор во мала кујна. Контејнерите за складирање храна со 6 оддели бараат помалку простор за складирање за да ги одржуваат зрната организирани и уредни. Карактеристики : оваа организација за складирање жито има ротирачко складирање, работа со едно копче, дизајн на оддел, јасно и видливо, класифицирано складирање. Пп материјал : овој резервоар за издавање ориз е изработен од врвен пп материјал, кој е безбеден и здрав и издржлив и има долг работен век.

Параметри на производот

Item Type:
Rice Dosing Tank
Material:
PP
Package list:
1x Rice Dispenser:
Note:
Please note that the new and old type of this product will be sent randomly, and make sure you don't mind before ordering.:
Слична стока