.

.

Стобок 6 парчиња Лаптоп Камера Покритие Веб Камера Покритие Слајд Паметен Телефон Веб Камера Капак Пред Камера Лаптоп Камера Лизгач Веб Камера Капак Мобилен Камер?

Стобок 6 парчиња Лаптоп Камера Покритие Веб Камера Покритие Слајд Паметен Телефон Веб Камера Капак Пред Камера Лаптоп Камера Лизгач

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

КОМПЈУТЕРСКИ АУДИО ВИДЕО додатоци Изработен од материјал, отпорност на топлина, издржлив и има добра цврстина Капаци За Приватност На Камерата. ПРИВАТНОСТА НА КАМЕРАТА ОПФАЌА реклами Наменети За луѓе Кои имаат поголема приватност, безбедност и мир на умот кога користат паметни телефони, таблети и компјутери. Капаци За Приватност На Камерата. ВЕБ КАМЕРА ПРИВАТНОСТ опфаќа Изработен од материјал, отпорност на топлина, издржлив и има добра цврстина. ВЕБ КАМЕРА ПОКРИТИЕ овој производ е компактен и лесен за употреба. Капаци За Приватност На Камерата. ВЕБ КАМЕРА ПОКРИТИЕ ЛИЗГАЧОТ Едноставен, но корисен дизајн, може да го заштити вашиот приватен живот од следење од хакери и изроди додека сте поврзани на интернет. Веб Камера Покритие. Веб Камера Покритие. Пакетот Вклучува 6 х Карактеристики На Корицата На Веб-Камерата-Големина : 19 х 0,9 х 0,08 см.35х0 Капаци За Приватност На Камерата. - Материјал : метал покритие веб камера лаптоп. - Боја : Црна Компјутер Аудио Видео Додатоци. - Едноставен, но корисен дизајн, може да го заштити вашиот приватен живот од следење од хакери и изроди додека сте поврзани на слајдот за покривање на веб-камерата на интернет. - Може да биде покривање на повеќето веб-камери на Компјутери, лаптопи и таблети. Тоа не се меша со користење на веб камера или индикатор светла веб камера приватност лизгачот.

Параметри на производот

Слична стока