.

.

Четка За Тоалет/Четка За Тоалетна Чинија Квадратна Четка За Тоалет Со Долга Рачка И Четка За Тоалет Со Капак Едноставен Дизајн Чистење Во Домаќинството Бања Четка ?

Четка За Тоалет/Четка За Тоалетна Чинија Квадратна Четка За Тоалет Со Долга Рачка И Четка За Тоалет Со Капак Едноставен Дизајн Чистење Во Домаќинството

DEN 833.60

Пристапност
Залиха

Тоа не е само алатка, туку и повеќе како декор за бања Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. 360 степени исчистете ги сите видови тешко достапни делови, како што се под работ, внатре во цевката, не оставајќи мртви агли, за да се осигурате дека бањата е чиста. Четката за тоалет прифаќа едноставен дизајн со цврста боја. Компактниот дизајн не зазема многу простор. Нема проблем да го ставите во секој агол од бањата. Тој е мал по големина, лесен по тежина, а дизајнерскиот концепт е едноставен и лесен за разбирање. Прекрасно искуство на современиот семеен живот. Дизајн на главата на четката во форма на буквата у : нема простор за чистење, влакната се вкоренети јасно и рамномерно распоредени, па затоа е полесно да се исчисти нечистотијата на работ од тоалетот и темелно да се исчистат тешко достапните места. Површината на влакната е дизајнирана со мек и цврст материјал од смола. Бионичките густи антени се покриени со меки боцки, свиткливи и преклопливи. Рачката на четката е дизајнирана со надворешен капак : крајот на рачката на четката е специјално дизајниран со преграда, која има и отпорни на прскање и скриени ефекти. Тоа може да се чува долго време за да се спречи емисијата на чуден мирис и да се обезбеди нула внатрешно и надворешно загадување. Четка за тоалет со индивидуален држач обезбедува едноставно и дискретно складирање што ги одржува подовите чисти и суви; Навивања уредно покрај тоалетот; не-лизгачка, нелизгачка основа од пена ја одржува четката за садот безбедна; се спротивставува на секојдневното име : поставен материјал за четка за тоалет : Пп + Спецификација на Тпе : 12,9 инчи * 2,5 инчи * 2,5 инчи брзо : 1.

Параметри на производот

12.9 inches * 2.5 inches * 2.5 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :
Слична стока