.

.

Држач за десктоп за десктоп за микрофон SupVox, метални држачи метални држачи легури за монтирање метал држач за десктоп микрофон штанд микрофон држач за држачи за др?

Држач за десктоп за десктоп за микрофон SupVox, метални држачи метални држачи легури за монтирање метал држач за десктоп микрофон штанд

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Фиксна стегалка за обработка на дрво : Практичен материјал на точката за контакт со табелата, со цел ја штити вашата работна површина од какви било гребнатини Универзален држач за клип на микрофон : Цврстата база на клип обезбедува цврст и сигурен начин за одржување на вашиот држач за микрофон. Прицврстувачи на тешки Ц : Направено од алуминиумска легура од висока класа и АБС, овој стегач за монтирање на микрофон е издржлив и може да биде за термин. Држач за држач за микрофон : Лесен за ротирање со рачки и заштеда на напор. Можете да го инсталирате на маса погодно. Микро -биро за држачи : Карактеристики на повеќенаменски и практични, овој прицврстувач за монтирање широко компатибилен со најразлична соодветна големина на опрема. Фиксна стегалка за обработка на дрво : Практичен материјал на точката за контакт со табелата, со цел ја штити вашата работна површина од какви било гребнатини. Универзален држач за клип на микрофон : Цврстата база на клип обезбедува цврст и сигурен начин за одржување на вашиот држач за микрофон. Прицврстувачи на тешки Ц : Направено од алуминиумска легура од висока класа и АБС, овој стегач за монтирање на микрофон е издржлив и може да биде за термин. Држач за држач за микрофон : Лесен за ротирање со рачки и заштеда на напор. Можете да го инсталирате на маса погодно. Микро -биро за држачи : Карактеристики на повеќенаменски и практични, овој прицврстувач за монтирање широко компатибилен со најразлична соодветна големина на опрема. Список на пакети 1 x Карактеристики на фиксирање на токли - Заштита на делот на точката на допир со табелата ја штити вашата табела од адаптери за гребнатини на микрофон. - Изработено од алуминиумска легура од висока класа и ABS, овој прицврстувач за монтирање на микрофон е издржлив и може да биде за термински држачи за држачи за микрофон.

Параметри на производот

Слична стока