.

.

Yjygr 12pcs вежба за запирање на јака, 3-16мм не'рѓосувачки челик Длабочина на вежба за дупчење на вратот Чак Ограничен прстен, дупчење конзистентен локатор со хексадецим?

Yjygr 12pcs вежба за запирање на јака, 3-16мм не'рѓосувачки челик Длабочина на вежба за дупчење на вратот Чак Ограничен прстен, дупчење

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Направено од материјал од не'рѓосувачки челик, издржлив во употреба Костумајте за : вежби со висок јаглероден челик и позитивно се заклучува каде било по должината на малку. Како ограничен прстен за вежбање, уредот за стегање, позициониран. Јаката од типот на завртката нема да ги оштети парчињата. Се користи за ограничување на дупчење и спречете го дупчењето премногу длабоко. Направено од материјал од не'рѓосувачки челик, издржлив во употреба. Костумајте за : вежби со висок јаглероден челик и позитивно се заклучува каде било по должината на малку. Како ограничен прстен за вежбање, уредот за стегање, позициониран. Јаката од типот на завртката нема да ги оштети парчињата. Се користи за ограничување на дупчење и спречете го дупчењето премногу длабоко. Карактеристики : Направено од материјал од не'рѓосувачки челик, издржлив во употреба на костум за : вежби со висок јаглероден челик и позитивно се заклучува каде било по должината на битот.

Параметри на производот

Size (inside diameter) :
3,4,5,6,7,8,9,9.5,10,12,14,16mm
Material:
stainless steel
Weight:
105 g / 3.7 oz(approx.)
Package list:
12 * spacing ring:
2 * hex wrench :
Слична стока