.

.

Сураки 2 парчиња Голема Корпа за Перење алишта, 75 ЛИТРИ Водоотпорна Самостојна Пречка За Перење Алишта, Склопувачка Висока Облека Со Продолжени Рачки За Облека Игр?

Сураки 2 парчиња Голема Корпа за Перење алишта, 75 ЛИТРИ Водоотпорна Самостојна Пречка За Перење Алишта, Склопувачка Висока Облека Со Продолжени

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Супер Голем Капацитет : големината на корпата за перење е 40х30смх62см/15, 7инхх11, 8инхх24, 4инч( Л х ш х), со голем капацитет ОД 75Ловаа корпа за перење може да собере облека, перници, играчки за бебиња итн. Тоа е идеален избор за студентски домови во кампусот или семеен живот. Практично За Носење : корпата за перење е дизајнирана со две долги армирани рачки, едната од двете страни на високата корпа и е усвоена со издржливи тесни шевови за да се спречи кинење, што го олеснува носењето, дури и ако корпата е полна со алишта или други предмети. Цврста Структура : горниот раб на корпата е опремен со цврста рамка од железна жица, така што корпата за перење може да биде цврсто исправена дури и кога е празна. Издржливи Материјали : кубниот организатор за складирање е изработен од висококвалитетна неткаена ткаенина, со водоотпорен дизајн за ефикасно заштита на складираните предмети. Тој е издржлив, еколошки, нетоксичен и без мирис и има долг работен век. Лесно Складирање : корпата за перење што може да се преклопи може лесно да се преклопи за лесно складирање и е многу погодна за семејства, училишта, кампување, апартмани, хотели и шопинг.

Параметри на производот

Product name:
Large Laundry Baskets
Material:
Non-woven fabric
Color:
As pictures shown
Type:
type 1/2
Size:
40x30cmx62cm/15.7inchx11.8inchx24.4inch(L x W x H)
Net weight:
Type 1
Package includes:
2 x Laundry Basket :
Слична стока