.

.

покрај Чашата Преносни Парфет Чаши За Повеќекратна Употреба Со Капаци Чаша Со Јогурт Со Прелив Житарки Или Контејнер Со Овесна Каша Отпорен На Истекување Појадок ?

покрај Чашата Преносни Парфет Чаши За Повеќекратна Употреба Со Капаци Чаша Со Јогурт Со Прелив Житарки Или Контејнер Со Овесна Каша Отпорен

DEN 1036.80

Пристапност
Залиха

ЧАШИ ЗА ЈОГУРТ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА со КАПАЦИ ОТПОРНИ на ИСТЕКУВАЊЕ : Појадок или Ручек Житарки и Чаши За Млеко/јогурт со Лажица и Прелив За Ученици и Возрасни Отпорност на пад, - Висококвалитетен И Јасен Пластичен Материјал. Дизајн : Нашите Чаши За Десерти Го Користат Ова решение погодно за Патување. Без Разлика Дали Одите На Работа, Училиште, Кампување Или Останувате На Вистинскиот Пат Со Вашите Цели За Фитнес И Исхрана, Можете Да Јадете Вкусни Житни Култури И Закуски Каде И Да Одите. Машина ЗА МИЕЊЕ САДОВИ И ЗАМРЗНУВАЧ : Посебниот Сад за Чаши од житарки Може Да Ги Одржува Вашите Житарки, Овошје Убаво и Свежо За да не Стане Влажно И Кашесто кога Е Време За Таа Пауза за Ужина/ручек. Тоа Е Машина За Миење Садови И Може Да Се Користи Во Замрзнувачот. Мути-користете Мали Контејнери За Складирање Храна : Нашите Контејнери За Овесна Каша Не Се Ограничени Само На Складирање Овесна Каша Преку Ноќ, Туку Можете Да Ги Користите И за Складирање На Сите Видови Храна. Совршен За Житни Култури, , Мусли, Боровинки,, Јагода Со Млеко Или Јогурт. Деловни Професионалци, Студенти, Градители На Тело, Диеталци Ќе Го Сакаат Ова. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ И ПРЕНОСЛИВ : Совршен За Житарки, Овесна Каша, Крцкање, Супа, Натопи, Смути, Овес,, Мусли, Боровинка,, Јагода со Млеко или Јогурт. Деловни Професионалци, Студенти, Бодибилдери, Диеталци Ќе Ја Сакаат Оваа Пренослива Кутија За Ужина.

Параметри на производот

Слична стока