.

.

Bushnell Phantom 2 GPS Golf рачен пакет за напојување | Со преносен полнач за плејбетер | Уред на растојание за растојание | Вградена магнетна монтажа, 38.000+ курсеви, точни растој?

Bushnell Phantom 2 GPS Golf рачен пакет за напојување | Со преносен полнач за плејбетер | Уред на растојание за растојание | Вградена магнетна

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

[Bushnell Phantom 2 Power Power Power GPS] - ** Ажуриран, помоќен преносен полнач ** Bushnell Phantom 2 Handheld Golf GPS, Playbetter Portable Charger (голем, 5000m Ah), клип за појас со кабел за полнење Carabiner & USB C [Податоци за преоптоварени курсеви и растојанија]-Овој рачен GPS GPS е преоптоварен со повеќе од 38.000 курсеви низ целиот свет и има приказ на големи, лесни за читање на фронт, центар и наназад. [Компактна, лесна за употреба и посилна вградена монтажа]-Направено погодно за сериозни голфери, Фантом 2 обезбедува исклучително силна интегрирана магнетна монтажа за залак за да се прикачи на која било количка за голф. Играјте подолги рунди со својот 18-часовен век на траење на батеријата. [Понапредни податоци и песна повеќе опасности] - Phantom 2 Golf GPS нуди понапредни метрика за податоци за голф за подобрување на вашата игра, вклучувајќи до 6 растојанија од опасност/поставување по дупка, Green View, Auto Curver Cleashion, Auto Doad Advance и калкулатор за растојание од шут . [Совршен пакет] - Чувајте го вашиот Фантом 2 наполнет во секое време со моќниот преносен полнач на Playbetter за да ја фрлите вашата торба и да обезбедите сите други електроника да останат наполнети на курсот!. [Bushnell Phantom 2 Power Power Power GPS] - ** Ажуриран, помоќен преносен полнач ** Bushnell Phantom 2 Handheld Golf GPS, Playbetter Portable Charger (голем, 5000m Ah), клип за појас со кабел за полнење Carabiner & USB C. [Податоци за преоптоварени курсеви и растојанија]-Овој рачен GPS GPS е преоптоварен со повеќе од 38.000 курсеви низ целиот свет и има приказ на големи, лесни за читање на фронт, центар и наназад. [Компактна, лесна за употреба и посилна вградена монтажа]-Направено погодно за сериозни голфери, Фантом 2 обезбедува исклучително силна интегрирана магнетна монтажа за залак за да се прикачи на која било количка за голф.

Параметри на производот

Слична стока