.

.

Занаетчиски организатор тота торба, организатор на уметнички кади со рачки, мултифункционален занаетчиски кади за уметност, материјали за шиење и белешка, кутија ?

Занаетчиски организатор тота торба, организатор на уметнички кади со рачки, мултифункционален занаетчиски кади за уметност, материјали за

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

300d Мулти-намена-широк отворен дизајн со повеќе џебови околу ова платно уметнички занаетчиски Caddy му овозможува погоден за складирање на книги, уметност и занает, алатки за шиење, наставен персонал, канцелариски материјали, шминка и сл. На дното ја прави торбата за занаетчиско складирање добра во форма и стабилна во структурата. Премиум стилски - повеќе 300 D полиестерска ткаенина со која сте запознаени е дизајнирана во четири модни бои, и ние ќе продолжиме да ажурираме различни бои и функции за да се осигураме дека оваа уметничка торба ги има сите карактеристики што ви се потребни за да одговара на вашиот занаетчиски агол . ROOMY & HANDY - This main compartment of the craft tote bag is big enough measuring 15.3" to hold journals,planners,notebooks,and pleated exterior pockets for your color pastel palette,ink,date stamp tapes, Мешање четки, сплав ножеви, пенкала и повеќе. 1-3 см отстапувањето со големина постои како резултат на различни методи за мерење. Вистинската боја на торбата може да варира малку како резултат на некои причини за осветлување и прикажување. Нема грижи за набори, пополнете го со вашите занаетчиски материјали за неколку дена тогаш набори ќе ги нема. Крајниот избор на торбички за торби - Оваа торба за комунални услуги може да биде кутија за складирање на книги, планер за деца, уметнички торбички, предиво, коди за вртење, торба за торбички за наставници, организатор за складирање за шиење на канцеларии, Организатор за складирање на медицинска сестра, датотека тота торба торба боја и повеќе.

Параметри на производот

Слична стока