.

.

Полици со двострана складирање, полица за супермаркети од 4-5 нивоа, метално полици за полици, штанд за приказ, за ​​организација на гаража во кујна, секој слој опто?

Полици со двострана складирање, полица за супермаркети од 4-5 нивоа, метално полици за полици, штанд за приказ, за ​​организација

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Решетка за прикажување на стоки : Двете страни на решетката за стоки можат да ги чуваат, па дури и да ги прикажат вашите омилени артикли уредно Исклучителниот и опуштен модерен стил ја прави единицата за полици едноставна и стилска. 4-5 Ниво за складирање на ниво : Полиците за складирање се изработени од високо квалитетно железо. Дното на задната плоча се зајакнува за да се зголеми капацитетот што носи оптоварување на ламинат, а стабилноста е посилна. Прилагодлива висина : Висината на секој слој може да се избере и прилагоди според вашите потреби. Дизајн на токи, удобен и практичен, лесен за расклопување. Апликации : Овие полици се идеални за употреба во кујни, бањи, соби, дневни соби, магацини, канцеларии, индустриски, комерцијални изложби, хотели, супермаркети, итн. DIY, лесен за инсталирање : Лесно е да се расклопи и склопува според корисникот Прирачник, а операцијата е едноставна. Оваа 4-5-слој полица може да се прилагоди за да се соочи со вашите различни барања што ви даваат повеќе опции за редење. Складирање за заштеда на простор : Дизајнот за складирање може да го зголеми вашиот простор за складирање хоризонтално и вертикално во вашиот дом кој го одржува вашиот дом уредно, уреден и организиран и да понуди крајна погодност во организацијата на домаќинствата. Стил кој исто така ви дава и концизен и удобен животен стил. И покрај тоа што единиците на полиците најчесто се користат за чување предмети за да помогнат во создавање организирани, ефикасни и побезбедни работни области.

Параметри на производот

Name:
supermarket shelf
Material:
metal
size:
90*78*135cm / 35.4*30.7*53.1 inches:
90*78*165cm / 35.4*30.7*65 inches:
120*78*135cm / 47.2*30.7*53.1 inches:
120*78*165cm / 47.2*30.7*65 inches:
Packing list:
Large shelf x1:
Assembly Instruction x1:
How to distinguish main frame/sub-frame?:
The main frame has one more column than the sub-frame, and only one main frame is needed when combining, and the others are sub-frames. Save investment costs:
Notice:
We only sell shelves and do not include other displays or accessories.:
Due to manual measurement, there will be an error of about 2-3 cm, please understand.:
Our store has a variety of products for you to choose from.:
If you have any questions about the product, please contact us in time, we will actively answer for you. :
Слична стока