.

.

АЕИОФУ Тркало Раб Четка Раб Почиста Четка Тркала Почиста Четка Четка Четка Гума Четка Меки Влакната Автомобил Тркала Почиста Четка Гума Детали Четка За Перење Авт?

АЕИОФУ Тркало Раб Четка Раб Почиста Четка Тркала Почиста Четка Четка Четка Гума Четка Меки Влакната Автомобил Тркала Почиста Четка Гума Детали

DEN 1387.20

Пристапност
Залиха

ЗАШТЕДЕТЕ време и ЗАШТИТЕТЕ ГИ ЗГЛОБОВИТЕ на ПРСТИТЕ : главата на четката од 9,8 инчи ви помага брзо да ги исчистите тркалата Нашата главна четка за тркала е долга 17 инчи со штитник за зглобови за да бидете сигурни дека нема да го треснете зглобот додека ги чистите тркалата. ЕДНОСТАВЕН И ЛЕСЕН ЧИСТ РАБ на ТРКАЛОТО : Една кофа со вода и детергент со нашата четка за тркала за автомобили, лесна и едноставна за чистење на бандажите на тркалата. МЕКИ И ИЗДРЖЛИВИ ВЛАКНА : Издржлива и мека четка за детали за влакната наменета за професионални автомобилски деталери и ентузијасти за нега на автомобили, без гребнатини, безбедна за бандажите на тркалата. ЧИСТЕЊЕ НА ТЕШКО ДОСТАПНИ ЌОШИЊА и ПРАЗНИНИ : нашата доволно долга и флексибилна четка за раб е совршена за чистење помеѓу краците на тркалата, внатрешноста на тркалото и сите други тешко достапни области. ПОВЕЌЕНАМЕНСКА УПОТРЕБА : Автомобили, камиони, мотоцикли, велосипеди, чамци, тркала, бандажи, краци, скари, заливи на мотори, совети за издувни гасови, браници, отвори за проветрување и многу повеќе. А четката може да чисти и работи низ куќата, како што се сушари црева за проветрување, мијалници и други. Топли Совети : ве Молиме користете ја страната на четката за да го исчистите тркалото на автомобилот, ве молиме не користете го горниот дел од четката за чистење. ЗАШТЕДЕТЕ време и ЗАШТИТЕТЕ ГИ ЗГЛОБОВИТЕ на ПРСТИТЕ : главата на четката од 9,8 инчи ви помага брзо да ги исчистите тркалата. Нашата главна четка за тркала е долга 17 инчи со штитник за зглобови за да бидете сигурни дека нема да го треснете зглобот додека ги чистите тркалата. ЕДНОСТАВЕН И ЛЕСЕН ЧИСТ РАБ на ТРКАЛОТО : Една кофа со вода и детергент со нашата четка за тркала за автомобили, лесна и едноставна за чистење на бандажите на тркалата. МЕКИ И ИЗДРЖЛИВИ ВЛАКНА : Издржлива и мека четка за детали за влакната наменета за професионални автомобилски деталери и ентузијасти за нега на автомобили, без гребнатини, безбедна за бандажите на тркалата. ЧИСТЕЊЕ НА ТЕШКО ДОСТАПНИ ЌОШИЊА и ПРАЗНИНИ : нашата доволно долга и флексибилна четка за раб е совршена за чистење помеѓу краците на тркалата, внатрешноста на тркалото и сите други тешко достапни области. ПОВЕЌЕНАМЕНСКА УПОТРЕБА : Автомобили, камиони, мотоцикли, велосипеди, чамци, тркала, бандажи, краци, скари, заливи на мотори, совети за издувни гасови, браници, отвори за проветрување и многу повеќе.

Параметри на производот

Слична стока