.

.

4 ролни 20мм x33m чиста топлинска лента за HTV електрична лента Транспарентна сублимација на висока температура отпорна на топлина лента за пренесување на топлина за т?

4 ролни 20мм x33m чиста топлинска лента за HTV електрична лента Транспарентна сублимација на висока температура отпорна на

DEN 579.20

Пристапност
Залиха

Чиста лента за пренос на топлина е полиестерска филмска лента со лепило отпорно на висока температура Транспарентната лента отпорна на топлина излегува чиста, лесна кора и нема остаток. Тоа е транспарентна лента за сублимација на топлина за топлински печат, навистина е неопходно кога се сублимира и лентата може да ја заврши работата многу добро. Карактеристики : Ширина : 20мм/0,78inch; Должина : 33м /108ft. Отпорност на топлина : 250 ° C (482 ℉) . Receiveе добиете пакет со 4 ролни чиста лента за притискање на топлина. Лентата за сублимација отпорна на топлина е навистина неопходна кога е сублимација, а лентата може да ја заврши работата многу добро. Исто така, се применува и за компонентите на колото, печките, лимните печки. Топлината лента за топлински печат не е погодна само за сублимација на чаши за кафе, туку е и погодна за винил за пренос на топлина на маици, перници, облека, ткаенини, а исто така може да се примени и за повеќето видови на DIY проекти. Отпорноста на топлина на чиста лента за пренос на топлина излегува чиста, лесна кора и не остава остаток или ознаки. Ширината на лентата (20мм / 0,8inch) е многу погодна за термички трансфер, што може да ги задоволи потребите на употреба без да предизвика отпад.

Параметри на производот

Color:
Transparent
Слична стока