.

.

RLECS Аларм За Прекин на Електричната енергија 120db Прекин На Прекин На Напојувањето Автоматски Аларм Предупреди Сирена Предводена Од Индикаторот Моќност ОД 9V Батери?

RLECS Аларм За Прекин на Електричната енергија 120db Прекин На Прекин На Напојувањето Автоматски Аларм Предупреди Сирена Предводена Од Индикаторот

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Аларм за исклучување, автоматски аларм за исклучување на дефектот 120db LED ИНДИКАТОР интелигентен аларм за аларм се напојува СО 9 V батерија( не е вклучена), приклучок 220 V аларм за прекин на електричната Енергија : кога напојувањето е прекинато, сирената ќе алармира додека не се врати напојувањето; ова предупредување може рачно да се исклучи со прекинувачот за вклучување/исклучување. ИНДИКАТОР ЗА ЛЕР : ИНДИКАТОРОТ ЗА ЛЕР може да прикаже прекин на струја/аларм за дефект и статус на напојување, лесен за разбирање на статусот на напојување. Дизајн отпорен на висок напон : По посебен дизајн, дури и ако напонот на напојување го надминува стандардот, алармот може да работи нормално. Како да се користи : Прво ставете го дното на батеријата 9 V (не е вклучена) во одделот за батерии со притискање на позитивните и негативните столбови. Потоа поврзете го алармот СО напојување ОД 220 V и вклучете го прекинувачот за напојување.

Параметри на производот

Size:
100*55*24(mm)
Color:
White
Battery:
9V battery (not included)
Test voltage:
AC 220 volts
Alarm volume:
120 dB
Cable length:
Approximately. 85 cm / 33.5 inches.
Слична стока