.

.

Магнети ОД ДИЈАМАГ, 50 парчиња Мали Тркалезни Магнети За Фрижидер За Табла, Повеќекратна Употреба Мали Неодимиумски Силни Канцелариски Магнети За Занаети, Магнети ?

Магнети ОД ДИЈАМАГ, 50 парчиња Мали Тркалезни Магнети За Фрижидер За Табла, Повеќекратна Употреба Мали Неодимиумски Силни Канцелариски

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

●Мали Силни Магнети● - пакетот содржи 50 Парчиња долги 10мм, ширина 3мм мали магнети силни со висококвалитетна пластична кутија, многу лесни за носење и употреба Одлично е за мали занаетчиски проекти, мали модели. ●Издржливи Тркалезни Магнети За Дискови-нашите мали магнети за ретки земји се изработени од висококвалитетен неодимиумски метал со три слоја заштита, отпорен на корозија и оксидација, што во голема мера ја зголемува долговечноста на малите магнети, може совршено да ги задоволи вашите потреби. `+Лесно Се Отстранува-малите магнети за фрижидер со супериорна отпорност на корозија и обезбедуваат мазна и чиста завршна површина, изгледаат како нерѓосувачки челик. Секој земјен магнет нема да остави ниту една гребнатинка на него. Не грижете се дали ќе го изгребе фрижидерот или вашата нова маса. ●Повеќенаменски Q-малите занаетчиски магнети може да се користат Како Магнети За Табла, Магнети За Мапи, Магнети За Туркање, Магнети За Билборди, Магнети за Фрижидер, Магацин, Гаража, Работилница, Дом, Шминка, Накит, Канцеларија, Училиште, Училница, Организирајте Ги Вашите Алатки.

Параметри на производот

Слична стока