.

.

Двоглед Адаптер За Статив Пренослив Метален Двоглед Адаптер Држач За Монтирање Стативи За Двогледен Телескоп Двоглед Адаптер За Стативи За Други Задачи Додека На?

Двоглед Адаптер За Статив Пренослив Метален Двоглед Адаптер Држач За Монтирање Стативи За Двогледен Телескоп Двоглед Адаптер За

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Изработени од висококвалитетен метал, издржлив, цврст и цврст Двогледниот адаптер за статив може да помогне да се намалат малите ефекти на треперење на рацете врз снимањето и дава многу постабилна слика. Адаптерот ви овозможува лесно поврзување на двоглед со преден штекер за завртки за статив на која било монтажа користејќи стандардна завртка за статив. Овој адаптер се прикачува на централната шарка на повеќето двогледи со дупка од 1/4 инчи. Погодно ги ослободува вашите раце за други задачи додека набудувате. Опис : адаптерот за бинокуларен телескоп е изработен од висококвалитетен метал, издржлив, цврст и цврст. Двогледниот адаптер за статив може да помогне да се намалат малите ефекти на треперење на рацете врз снимањето и дава многу постабилна слика. Исто така, прави долги периоди на употреба многу помалку од вирус. Адаптерот за статив за монтирање обезбедува цврста и сигурна основа во близина на центарот на двогледот и Го Елиминира тресењето на сликата во двоглед со голема моќност.

Параметри на производот

Material:
Metal
Color:
Black
Weight:
approx. 58g
Length:
approx. 9.2cm / 3.62
Width:
approx. 4.5cm / 1.77
Thread Size:
1/4
Package Included:
1 x Binoculars Tripod Adapter :
Note:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
Слична стока