.

.

ДОИТУЛ 2 парчиња Масажер За Вратот Масажер За Греење Масажери За Греење Електричен Цервикален Рбет Масажер Држач За Микробранова Печка Загреан Држач За Вратот Дју?

ДОИТУЛ 2 парчиња Масажер За Вратот Масажер За Греење Масажери За Греење Електричен Цервикален Рбет Масажер Држач За Микробранова Печка Загреан

DEN 200.96

Пристапност
Залиха

ЕЛЕКТРИЧНИ МАСАЖЕРИ ЕЛЕКТРИЧНА ПОДЛОГА ЗА ГРЕЕЊЕ НА ВРАТОТ МАСАЖЕРИ ЗА РЕМЕН ЗА ВРАТОТ ТОПЛИНА ЗАГРАДА ЗА ВРАТОТ ГРЕЈНА ПОДЛОГА ЗА ЗАГРЕВАЊЕ НА ВРАТОТ ГРЕЈАЧ ЗА ВРАТОТ РЕМЕНИ ЗА ПОДДРШКА НА ВРАТОТ МАСАЖЕР ЗА ВРАТОТ ЗАШТИТНИК ЗА ВРАТОТ ПОДЛОГА ЗА МАСАЖА НА ВРАТОТ МАСАЖЕР ЗА ДЛАБОКО ТКИВО Топлина за само неколку минути, стимулирање на циркулацијата на крвта, додека смирувачка вкочанетост и болка ПОДДРШКА ЗА ВРАТОТ ЗАГРАДА ТОПЛИНА Премиум ткаенината е погодна за кожата и удобна за употреба, мала и лесна, многу лесна за носење. ПУЛС МАСАЖЕР тоа е добро за циркулацијата на крвта во вратот и може да го загрее вратот. БОЛКА ВО ВРАТОТ ТОПЛИНА ЗАГРАДА за ВРАТОТ Изработени од класа материјал, и употреба. ЗАГРЕАНА ЦЕРВИКАЛНА ЈАКА овој производ може да се даде како за вашите пријатели и семејства. Пакетот Вклучува 2 х Ремени За Греење На Вратот Карактеристики-Големина : Околу 50,00Х12, 00Х1, 00см/19, 65Х4, 72Х0, 39инчни електрични масажери. - Боја : црна, сина масажери електрични. - Материјал : Оксфорд Крпа И Магнет Жените Вратот Загреани. - Изработен од класен материјал, тој е издржлив и траен користете обвивка за греење на вратот. - Добро е за циркулацијата на крвта во вратот и може да ја загрее болката во вратот топлина заграда за вратот. - Овој производ може да се даде како Заграда За Поддршка на Вратот за вашите пријатели и семејства.

Параметри на производот

Слична стока