.

.

Мека Камо Маска За Спиење За Деца Девојки Мажи Жени, Удобна Маскирна Маска За Очи Со Прилагодлив Ремен За Глава Лесен Капак За Блокирање На Очите За Авионско Патува?

Мека Камо Маска За Спиење За Деца Девојки Мажи Жени, Удобна Маскирна Маска За Очи Со Прилагодлив Ремен За Глава Лесен Капак За

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Висок Квалитет : Изработени од супер меки и дише ткаенини за да ја направат оваа цртана маска за спиење Лесен и поудобен. Големина : 19см*9,2 см/7,48 инчи*3,62 инчи. Една големина најмногу одговара, погодна за жени, деца, девојчиња, момчиња и мажи. Прилагодлив мек еластичен ремен : ременот е висок еластичен и лесно нема да ја фати вашата коса. Лесен за прилагодување на лентата за глава, Флексибилен и издржлив за удобно опкружување на главата. Апликација : маската за очи е погодна за дома, патување, лет, кампување, со воз, со автомобил, со авион, со брод или каде било што ви треба. Прекрасен Подарок : тоа е одличен подарок за роденден, годишнина, Ден на Мајката, Божиќ, Нова Година, Денот на Вљубените. Спецификација : Материјал : супер Меки ткаенини Што дишат Големина : 19см*9,2 см/7,48 инчи*3,62 инчи Боја : Камо, зелена Апликација : маската За Очи е погодна за дома, патување, лет, кампување, со воз, со автомобил, со авион, со брод или каде и да ви треба.

Параметри на производот

Material:
super soft and breathable fabrics
Size :
19cm*9.2cm/7.48inch*3.62inch
Color:
Camo, green
Application:
Eye mask is suitable for home, travel, flight, camping, by train, by car, by plane, by ship or anywhere you need. :
Package include:
1pack * Eye Sleep Mask :
Notice:
1.Hand-wash, please do not dry it with dryer. :
2.Please allow about 1-2 cm measurement error. :
3.Because of the different displays, actual color may vary slightly from image. :
Слична стока