.

.

53 парчиња, божиќни фото -штанд реквизити - Божиќни реквизити за фотошут | Божиќни реквизити, Божиќни украси | Реквизити за штанд за фотографии за одмор | Божиќни селф?

53 парчиња, божиќни фото -штанд реквизити - Божиќни реквизити за фотошут | Божиќни реквизити, Божиќни украси | Реквизити за штанд за фотографии

DEN 175.52

Пристапност
Залиха

Пакет од 53 разновидни Божиќни фотографии за Божиќ : „Хо хоу, среќен Божиќ“ Подгответе се да се забавувате со Божиќни реквизити. Божиќни фото -штанд реквизити се забавни материјали за Божиќни забави за возрасни и деца - сите ќе ги сакаат смешните и симпатични дизајни на овие реквизити за фотографии за фотографии за Божиќни забави. Направете забавни и споделени забавни фотографии од вашите пријатели и семејство додека правите спомени со овие смешни Божиќни реквизити за фотографија!. PERFECT SIZE UNIQUE DESIGNS : This cute christmas photo booth props for kids includes 53 custom-made in christmas props for photoshoot different design of photo props kit includes various elements like santa cap, mustache, santa claus, santa beard, gift box, merry christmas, Gумбир, Божиќни sвона, Божиќен венец, чаши, автомобил, свеќи, среќни празници, снегулки, шамија, новогодишна елка и многу други. Реквизитите за фотографии за одмор ќе бидат апсолутен хит на вашите украси за Божиќни забави. 100% Загарантирано задоволство Купи со доверба : Ние сме многу сигурни во квалитетот, издржливоста и луксузниот стил на нашите фото реквизити Божиќни украси или реквизити за штанд за фотографии, ако Божиќните реквизити за слики не ве прават среќни, можете да се смирите за целосна поврат. Затоа, добијте ги овие реквизити за Божиќни слики за украси за Божиќни забави, Божиќни украси за роденден, рамка за Божиќни фото и многу други. Потребно е еднократно малку DIY : Барањата за фотографии за Божиќни забави се изработени од цврсти исечоци, овие Божиќни селфи реквизити печатени на дебела картичка може повторно да се користат, соберете со приложување вклучени бамбус двојки на секоја реквизити за Божиќни штандови користејќи ја предвидената чиста налепница Да се ​​создадат слатки Божиќни украси, украси на Божиќ, украси за Божиќни роденден. Овие божиќни фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фото -фустани се повторно користени и можете да ги користите со години. Совршено за секоја толпа : Овој реквизит на фото -штанд на празнични забави е одличен начин да ги натерате сите да бидат возбудени да земат удел во забави. Среќниот празник реквизити носи огромна забава за Божиќна забава, фото штанд, селфи штанд реквизити Божиќни украси на отворено, симпатична пријателска забава, Божиќна роденденска забава и за многу прилики, со овие ќе можете да создадете најразлична смешна поза. Можеби имате многу идеи за вашата уникатна Божиќна декорација. Без оглед каква е вашата ситуација, нашите Божиќни реквизити се една од работите што мора да ги додадете на вашата листа, да ја направите вашата Божиќна забава повеќе посебна и убава и да ужива во секој момент.

Параметри на производот

Слична стока