.

.

Електричен Спин Чистач Безжична Четка за Чистење со 3 Заменливи Глави На Четки 360 Машина За Чистење Со 54 Инчи Прилагодлива Рачка за Бања Кујна автомобил )

Електричен Спин Чистач Безжична Четка за Чистење со 3 Заменливи Глави На Четки 360 Машина За Чистење Со 54 Инчи Прилагодлива Рачка

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Со 3 Глава На Четка : пакетот вклучува 3 парчиња заменливи глави на четки користејќи различни материјали за да ги задоволат вашите различни потреби за чистење Хуманизиран Дизајн : електричната четка за чистење е лесна за употреба, стартување со едно копче, дизајн со низок шум, водоотпорно тело и потрајни. Висока Ефикасност : Четка За Чистење Со Моќност, ротација со голема брзина, ефикасно отстранете ги дамките од масло, за да ги направите вашите задачи за чистење ефикасни и лесни. Компактен и Лесен : овој електричен чистач за вртење е лесен и многу лесен за собирање и употреба за чистење на површините без да се уморите. Повеќекратна употреба : Електричниот чистач за центрифугирање има повеќенаменски, може да се користи за чистење на када, мијалник, под, плочка, рерна, шпорет, праг на прозорец, дури и велосипедски тркала. Со 3 Глава На Четка : пакетот вклучува 3 парчиња заменливи глави на четки користејќи различни материјали за да ги задоволат вашите различни потреби за чистење. Хуманизиран Дизајн : електричната четка за чистење е лесна за употреба, стартување со едно копче, дизајн со низок шум, водоотпорно тело и потрајни. Висока Ефикасност : Четка За Чистење Со Моќност, ротација со голема брзина, ефикасно отстранете ги дамките од масло, за да ги направите вашите задачи за чистење ефикасни и лесни.

Параметри на производот

Item Type:
ElectricSpinScrubber
Material:
ABS; PP, Sponge; PolyesterSherpa
Weight:
Approx. 373g / 13.2oz
Package List:
1 xElectric Spin Scrubber :
1 x PP Brush Head:
1 x Sponge Brush Head:
1 x Polyester Sherpa Brush Head:
1 x USB Cable:
1 x Adhesive Sticker1 x Bracket:
or1 x Electric Spin Scrubber :
1 x PP Brush Head:
1 x Sponge Brush Head:
1 x Polyester Sherpa Brush Head:
1 x Adhesive Sticker1 x Bracket:
Слична стока