.

.

Кабел За Пумпа ЗА вода, 5V USB Издржлива Внатрешна Минијатурна Пумпа За Вода, Abs Мини Потопна Додаток За Пумпа За Вода ЗА Хидропоника Резервоари За Риби Аквариум Фонта?

Кабел За Пумпа ЗА вода, 5V USB Издржлива Внатрешна Минијатурна Пумпа За Вода, Abs Мини Потопна Додаток За Пумпа За Вода ЗА Хидропоника Резервоари

DEN 196.80

Пристапност
Залиха

USB приклучокот се користи за едноставна инсталација и може да создаде уникатен амбиент Линијата на пумпата користи висококвалитетни материјали, кои се издржливи и имаат долг работен век. Може да се користи за украсување езерце, алпинеуми, резервоари за риби, вазни, пејзаж на фонтани итн. Совршените додатоци за пумпа за фонтана, лесни за употреба, се добро декоративно снабдување. Убава и практична, погодна за внатрешна минијатурна фонтана микро пејзажна пумпа за вода. Спецификација : Состојба : 100% Бренд Новитем Тип : Кабел За Пумпа За Фонтана Материјал : Абсвејт : Прибл.2 озуси : За Внатрешна Минијатурна фонтана Микро Пејзажна Пумпа За вода Список : 1 х Кабел За Пумпа За Фонтана Забелешка : ве Молиме имајте предвид дека новиот тип и стариот тип на овој производ ќе бидат испратени по случаен избор и проверете дали нема да ви пречи пред да нарачате.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Fountain Pump Cable
Material:
ABS
Weight:
Approx. 90g / 3.2oz
Uses:
For indoor miniature fountain micro landscape water pump
Package List:
1 x Fountain Pump Cable
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.
Слична стока