.

.

Колекции на блаженство постојан календар, важни датуми за запомнување, цветни месечни и дневни организатор за виси wallидови за важни датуми, родендени, годишнини и ?

Колекции на блаженство постојан календар, важни датуми за запомнување, цветни месечни и дневни организатор за виси wallидови за важни

DEN 215.84

Пристапност
Залиха

12 висококвалитетни чаршафи Совршен за снимање и запомнување на родендени, годишнини и други специјални годишни датуми. Убав и уникатен дизајн на ботанички цветни и зелени лисја што е забавно и лесен за пишување. 6 "x 9" листови отпечатени на 120 lb Неципирани бели картички. 100% уникатни дизајни. Произведено во САД. Прави одличен подарок за некој посебен!. 12 висококвалитетни чаршафи. Совршен за снимање и запомнување на родендени, годишнини и други специјални годишни датуми. Убав и уникатен дизајн на ботанички цветни и зелени лисја што е забавно и лесен за пишување. 6 "x 9" листови отпечатени на 120 lb Неципирани бели картички. 100% уникатни дизајни. Произведено во САД. Прави одличен подарок за некој посебен!.

Параметри на производот

Слична стока