.

.

СМЉЛК 120 степен Интелигентен Навлажнувач На Главата За Тресење Арома Дифузор Прочистувач На Ароматерапија Навлажнувач На Магла

СМЉЛК 120 степен Интелигентен Навлажнувач На Главата За Тресење Арома Дифузор Прочистувач На Ароматерапија Навлажнувач На Магла

DEN 600.00

Пристапност
Залиха

Супер фини честички од магла, а не влажен под на масата, погоден за домашна спална соба, дневна соба, канцелариска употреба Резервоар за вода со голем капацитет, нема потреба често да додавате вода, погодно е да додавате вода и да користите повеќе безгрижни. 120° интелигентна глава за тресење + циркулирајте ја маглата за да ја реализирате униформата дистрибуција на фината магла во голем опсег. Со двојна функција за прочистување, ув-Ц светилка + активиран јаглерод ослободува чист воздух, за да дише свеж воздух. 36дб тивкото работење, звукот што работи пониско од бучавата од околината, нема да влијае на вашата работа и спиење. Супер фини честички од магла, а не влажен под на масата, погоден за домашна спална соба, дневна соба, канцелариска употреба.Резервоар за вода со голем капацитет, нема потреба често да додавате вода, погодно е да додавате вода и да користите повеќе безгрижни.120° интелигентна глава за тресење + циркулирајте ја маглата за да ја реализирате униформата дистрибуција на фината магла во голем опсег.Со двојна функција за прочистување, ув-Ц светилка + активиран јаглерод ослободува чист воздух, за да дише свеж воздух.36дб тивкото работење, звукот што работи пониско од бучавата од околината, нема да влијае на вашата работа и спиење.Навлажнувањето во канцеларијата може да го ублажи заморот и да ја направи работата поефикасна и помоќна, исто така може да ја подобри сувоста на кожата.

Параметри на производот

Item Type:
Humidifier
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 43.3x16x17.3cm / 17.0x6.3x6.8in
Weight:
Approx.1651g/58.2oz
Voltage:
220V
Frequency:
50Hz
Water Tank Capacity:
3L
Working Volume:
≤36db
Package List:
1 x Accelerator:
1 x Water Tank:
1 x Host:
1 x Aromatherapy Box:
1 x Head Cover:
1 x Instruction Manual:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Dear customer, please rest assured to buy without worrying about the plug adaption. We will provide an adapter for you according to different country standard and guarantee its normal use. :
Слична стока