.

.

CZDYUF Виолетова кратка снимка за мешање на вода во вода, сет кафеава коса акварел 6 парчиња уметник масло бои четки (боја: г, големина

CZDYUF Виолетова кратка снимка за мешање на вода во вода, сет кафеава коса акварел 6 парчиња уметник масло бои четки (боја: г, големина

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Направени од материјали кои се цврсти, практични и имаат долг животен век Со дизајн кој нема да се олабави или испадне, можете да ја користите четката за да на вашето сликарство и секогаш да бидете креативни. Совршено за акварел, масло за сликање, гуаче лице за сликање на занаетчиско уметничко сликарство, итн. Одлично за сите уметници, студенти, сликари. Подарок за пријатели и семејство кои сакаат да сликаат. Направени од материјали кои се цврсти, практични и имаат долг животен век. Со дизајн кој нема да се олабави или испадне, можете да ја користите четката за да на вашето сликарство и секогаш да бидете креативни. Совршено за акварел, масло за сликање, гуаче лице за сликање на занаетчиско уметничко сликарство, итн. Одлично за сите уметници, студенти, сликари. Подарок за пријатели и семејство кои сакаат да сликаат. Направени од материјали што се цврсти, практични и имаат долг животен век. Сликање занаетчиско уметничко сликарство, итн. Греј за сите уметници, студенти, сликари. Подарок за пријатели и семејство кои сакаат да сликаат.

Параметри на производот

Color:
as pictured
Quantity:
1 set
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer. :
Слична стока