.

.

СЛУШАЛКИ ЗА Откажување На Бучава Со Кабел ЗА СЛУШАЛКИ СО ГЛАСОВНО радување СО Брзо Исклучување, Прилагодлив Микрофон, Контрола На Јачината На Звукот За Повици На Л?

СЛУШАЛКИ ЗА Откажување На Бучава Со Кабел ЗА СЛУШАЛКИ СО ГЛАСОВНО радување СО Брзо Исклучување, Прилагодлив Микрофон, Контрола

DEN 431.84

Пристапност
Залиха

УСБ Монаурални Слушалки Со Микрофон, Го Прави Приклучок и Игра со Вашите Лаптопи Компјутери Компјутери МекЕдноставно го приклучувате овој модуларен приклучок во USB НА ВАШИТЕ компјутери и е подготвен за употреба. Контрола На Јачината На Звукот во линија и Исклучување На Микрофонот, Може да ја Прилагодите Јачината на Звукот на Слушалките или Да Исклучите Звук од Разговор ако Е непријатност Додека Зборувате.Надворешно интелигентно копче за исклучување на звукот со ЛЕР индикатор. Удобни Слушалки : супер лесни слушалки ЗА КАНЦЕЛАРИСКИ ТЕЛЕФОН РЈ СО прилагодлива лента за глава за да одговараат на сите големини на главата, висококвалитетно и меко перниче за уши од кожа ја подобруваат удобноста при носење цел ден. Функцијата брзо Исклучување(QD) ви овозможува да си заминете без да ги отстраните слушалките.

Параметри на производот

Слична стока