.

.

Јардве Алатка Кука Ѕид Монтирани Куки Организатор На Работна Маса Држач За Алат Штипка Клуч Решетката Алатка Организатор Алатка За Организатор Ѕид Монтирање Штип?

Јардве Алатка Кука Ѕид Монтирани Куки Организатор На Работна Маса Држач За Алат Штипка Клуч Решетката Алатка Организатор Алатка За Организатор

DEN 186.40

Пристапност
Залиха

Челик Држач За Ѕид на решетката за алати : Дизајниран Со силна носивост, удобен за складирање на шестоаголни клучеви, алатки за клучеви,. Полица за алат : Пренослив, тежок носивост, лесен за употреба, удобен за инсталирање и отстранување, употреба и складирање. Складирање на алатки : Едноставна, но цврста структура, го прави овој организатор на алатки за штипки безбеден за организирање шестоаголни клучеви. Организација на барака : решетката за алат монтирана на ѕид на штипки е соодветна за организирање на вашите клучеви со минимален простор. Организација за Складирање на барака : Широка употреба. Може да биде за дома, студио, работилница, гаража, продавница, супермаркет итн. Список на пакети 1 х Карактеристики На Држачот За Штипки-Изработени од сигурен челичен материјал, решетката за алат не е лесна за ' рѓа или оштетување, користете временска полица за алат. - Широка употреба. Може да биде за дома, студио, работилница, гаража, продавница, супермаркет и така натаму организатор на клучеви. - Едноставна, но цврста структура, го прави овој организатор на алатки за штипки безбеден за организирање на шестоаголни клучеви држач за клучеви за штипки. - Големина : 10, 50Х9, 10Х2, 50см/4, 13Х3, 58Х0 организатор на алатки.

Параметри на производот

Слична стока