.

.

Квантитативни Топчиња За Цицање, Добра Флексибилност Гумена Вшмукувачка Топка Стандардна Големина Безбедно Работење Мултифункционално За Лаборатории

Квантитативни Топчиња За Цицање, Добра Флексибилност Гумена Вшмукувачка Топка Стандардна Големина Безбедно Работење Мултифункционално

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Погоден за индустриски и минерални лаборатории, земјоделски лаборатории, лаборатории за храна, хемиски лаборатории и така натаму Изработени од природна гума, отпорни на корозија, безбедни и издржливи за употреба. Голема сила на вшмукување, не е лесна за пукање, а течноста не е лесна за таложење. Користете со пипета, добар лабораториски асистент. Вшмукувачката топка има три вентили кои се користат со еластична гумена сила за да помогнат во вшмукување на растворот во пипетата. Погоден за индустриски и минерални лаборатории, земјоделски лаборатории, лаборатории за храна, хемиски лаборатории и така натаму. Изработени од природна гума, отпорни на корозија, безбедни и издржливи за употреба. Голема сила на вшмукување, не е лесна за пукање, а течноста не е лесна за таложење. Користете со пипета, добар лабораториски асистент. Вшмукувачката топка има три вентили кои се користат со еластична гумена сила за да помогнат во вшмукување на растворот во пипетата. Карактеристики : Изработени од природна гума, отпорни на корозија, безбедни и издржливи за употреба. Вшмукувачката топка има три вентили кои се користат со еластична гумена сила за да помогнат во вшмукување на растворот во пипетата. Голема сила на вшмукување, не е лесна за пукање, а течноста не е лесна за таложење. Користете со пипета, добар лабораториски асистент. Погоден за индустриски и минерални лаборатории, земјоделски лаборатории, лаборатории за храна, хемиски лаборатории и така натаму.

Параметри на производот

Material:
Rubber
Weight:
47g/1.7oz
Color:
Red, Green (Optional)
Size:
13*6*6cm/5.1*2.4*2.4inch
Package List:
1 x Rubber Suction Bulb:
Note:
1. This product is only one-time use. :
2. Products should avoid rain and snow leaching, should be kept clean, prohibit the contact with acid, alkali, oil, organic solvent and other substances, and distance from the heat source 1.5 meters away. :
3. This product should be stored in a dry and ventilated warehouse, the temperature is 0-35 ℃, relative humidity is not greater than 80%, and the ground 0.2 cm above. :
4. The term of validity of this product shall be five years according to the above conditions. :
Слична стока