.

.

ЏИАМКИШИ Работете Безжични Слушалки Со Микрофон-Bluetooth V5. 2 Слушалки СО USB Dongle &засилувач; Mic Mute За Компјутер/Лаптоп/КОМПЈУТЕР/iPhone/Android/Мобилни Телефони/Zoom/Ms Тимови/Skype-?

ЏИАМКИШИ Работете Безжични Слушалки Со Микрофон-Bluetooth V5. 2 Слушалки СО USB Dongle &засилувач; Mic Mute За Компјутер/Лаптоп/КОМПЈУТЕР/iPhone/Android/Мобилни

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Qualcomm cvc8 0 Микрофон за Поништување На Бучава jiamqishi EH02 безжични слушалки за Компјутерски Qualcomm чип QCC3024 опремен со микрофон за откажување на бучава во ЖИВОТНАТА СРЕДИНА НА АИ, може да елиминира до 99,99% од амбиенталниот шум. Така, можете да слушнете и да бидете слушнати јасно каде и да сте. €●Bluetooth Слушалки Queetooth Слушалки На Уво поврзете се брзо со вашиот телефон или таблет преку Bluetooth. Телефонски слушалки со вградена аудио звучна картичка, тестирани илјадници пати за вашиот дневен разговор/музика/филм/игра ОД ЏИАМКИШИ, што ви носи дополнителна јасност и бас за пријатно искуство. €és Прилагодливи Слушалки ● поместената лента За глава на безжичните слушалки е прилагодлива и растеглива за совршено да одговара на вашата глава, погодна и за деца и за возрасни. Перничињата за уши од мемориска пена со меки протеини се направени со врвен материјал за дишење, сертифицираниот материјал РОХС спречува топлина и пот на увото (микрофонот се враќа во домашна положба може да го исклучи звукот функцијата се однесува само на состојбата на повик).

Параметри на производот

Слична стока