.

.

Прести 300 Златни Пластични Вилушки Тешки, Пластични Сребрени Вилушки Во Тешка Категорија, Фенси Пластични Прибор За Јадење, Елегантно Пакување Вилушки За Еднократ?

Прести 300 Златни Пластични Вилушки Тешки, Пластични Сребрени Вилушки Во Тешка Категорија, Фенси Пластични Прибор За Јадење, Елегантно

DEN 591.84

Пристапност
Залиха

ВИЛУШКА во СОБАТА - 300 злато за еднократна употреба пластични вилушки (7") за лесно чистење пост партија Не е безбедна машина за миење садови, микробранова печка и рерна. ИЗДРЖЛИВ И ЦВРСТ-Изработен од силна и цврста пластика за храна, овие вилушки се издржливи и без БПА-одлична вредност по ниска цена!. ПРАКТИЧНО И ЗА ЕДНОКРАТНА употреба - овие пластични вилушки се совршен избор за настани или собири каде миењето садови не е опција. Тие се погодни и за еднократна употреба, што го прави чистењето ветре!. КЛАСИЧЕН ДИЗАЈН - овие пластични прибор за јадење испуштаат класа и елеганција и совршено одговараат на секој декор на масата. Погоден за мали и големи собири и секаков вид прилики. За СИТЕ НАСТАНИ - Облечете ја вашата маса со Вилушки за дизајнер На Прести без разлика дали е свечен оброк или куп заедно во барот за шведска маса!.Овие се исто така идеални за свадби, вечери, празнични забави ,achени, невестински тушеви, туш за бебиња, Денот на Благодарноста, Божиќ, Нова година, родендени, специјални прилики, угостителски настани и многу повеќе!.

Параметри на производот

Слична стока