.

.

Плакарот Прачка Продолжувач Виси Долг Дофат Стап Стигнале Пол: Алуминиумска Легура Постигнување Стап Пол Продолжување Долга Рачка Плакарот Пол Достигнувајќи Кук?

Плакарот Прачка Продолжувач Виси Долг Дофат Стап Стигнале Пол: Алуминиумска Легура Постигнување Стап Пол Продолжување Долга Рачка Плакарот

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Овој телескопски столб за облека можете да го испратите на вашите пријатели како подарок за загревање на куќата Овој столб за сушење облека е многу корисен и удобен за употреба, можете лесно да го држите. Со мазна површина, ќе добиете удобно чувство на допирање, доволно безбедно за виси облека. Усвојување на едноставен и удобен дизајн, може да ви донесе многу погодност. Произведен со висококвалитетен материјал, има исклучителна и висока издржливост и практичност за употреба. Опис ова е производ изработен од материјал од алуминиумска легура. цврст и издржлив, со одлична текстура и може добро да ви послужи. Разумниот дизајн на структурата го олеснува сфаќањето, удобен и издржлив и може да донесе погодност во активностите за сушење облека. Дизајнот што може да се повлече е поудобен и многу погоден за достигнување висока висечка облека во плакари, горните полици, тавани итн.

Параметри на производот

Слична стока