.

.

Алибер Случај За Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Галакси S22 Ултра 5G Футрола Со Заштитник На Екранот, Вртлив Појас Клип, Држач За Kickstand, Тенок Школка Слајд Телефон Случај За Galaxy S22 Улт?

Алибер Случај За Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Галакси S22 Ултра 5G Футрола Со Заштитник На Екранот, Вртлив Појас Клип, Држач За Kickstand,

DEN 207.84

Пристапност
Залиха

Компатибилен-Дизајн За Samsung Galaxy S22 Ultra 5 G (6,8 инчи Објавен 2022 година) Не За Samsung Galaxy S22 5 G (6,0 инчи Објавен 2022 година). Не За Samsung Galaxy S22 Плус 5 G (6,5 инчи Објавен 2022 година). Не За Samsung Galaxy S21 / S21 Plus / S21 Ultra (Објавен 2021). Поддршка безжично полнење. Максимална заштита-Тврд пластичен КОМПЈУТЕР. Текстура отпорна на лизгање. Засилени четирите агли. Намалете го ризикот од оштетување. Тврд грб и отстранлив капак за цврсти капки, гребнатини и испакнатини во активности и спортови на отворено. Калено Стакло Заштитник На Цел Екран-Покриеност На Цел Екран, Пријателски За Куќишта, мазно чувство, Висока Цврстина, одговор и транспарентност, без меурчиња, Лесна инсталација. Слободен Kickstand-гледајте видео без држење. ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ВРТЛИВИОТ РЕМЕН КЛИП, ротирајте 180 степени за да понудите погодност за носење. Постојано стегајте го ременот, чантата, џебот и фармерките. Гаранција-Целосна гаранција за враќање на средствата доколку не сте задоволни со која било причина за производот за 30 дена. Доживотна поддршка за услуги на клиентите. Добредојдовте да додадете Во Кошничка или Листа. Компатибилен-Дизајн За Samsung Galaxy S22 Ultra 5 G (6,8 инчи Објавен 2022 година). Не За Samsung Galaxy S22 5 G (6,0 инчи Објавен 2022 година). Не За Samsung Galaxy S22 Плус 5 G (6,5 инчи Објавен 2022 година). Не За Samsung Galaxy S21 / S21 Plus / S21 Ultra (Објавен 2021). Поддршка безжично полнење. Максимална заштита-Тврд пластичен КОМПЈУТЕР. Текстура отпорна на лизгање. Засилени четирите агли. Намалете го ризикот од оштетување. Тврд грб и отстранлив капак за цврсти капки, гребнатини и испакнатини во активности и спортови на отворено. Калено Стакло Заштитник На Цел Екран-Покриеност На Цел Екран, Пријателски За Куќишта, мазно чувство, Висока Цврстина, одговор и транспарентност, без меурчиња, Лесна инсталација. Слободен Kickstand-гледајте видео без држење. ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА ВРТЛИВИОТ РЕМЕН КЛИП, ротирајте 180 степени за да понудите погодност за носење. Постојано стегајте го ременот, чантата, џебот и фармерките. Гаранција-Целосна гаранција за враќање на средствата доколку не сте задоволни со која било причина за производот за 30 дена.

Параметри на производот

Слична стока