.

.

Покрив за рачка со силиконски анти-скалд тенџере, држач за рачка за помош на анти-лушпа, силиконски анти-скалд, отпорен на топло-отпорна на тенџере, капа на капакот, ?

Покрив за рачка со силиконски анти-скалд тенџере, држач за рачка за помош на анти-лушпа, силиконски анти-скалд, отпорен на топло-отпорна на

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

[Рачка за изолација на капакот] Службениците на силиконските помошни рачки се отпорни на ладни и високи температури, обезбедуваат безбедни раце кога држите топло или ледено тенџере, а потоа уживате во вкусно јадење на време [Дизајн на не лизгање] држачот на рачката на гумената тенџере усвојува дизајн што не се лизга. Специјално дизајнираната текстура што не се лизга на рачката и внатрешниот дизајн на силиконско ребро го прават побезбеден при движење на тешки топли тави. [Висококвалитетни материјали] Силиконските нараквици за рачка со тенџере со тенџере се изработени од висококвалитетен силиконски материјал, мек и еластичен, лесен и издржлив, практичен и удобен. [Силиконски анти-скалд со капакот на садот] Заштитник на рачката на кујната е вистинската големина и мала тежина, нема да додаде тежина во тенџерето, удобно и практично. [Широка апликација] Покривот за силиконска рачка има силна компатибилност, погодна за сите видови на рачки за прибор за готвење, вклучувајќи ги и повеќето тави од леано железо, не топло, обезбедувајќи побезбедна капа на рачката со топла тенџере со силикони. [Рачка за изолација на капакот] Службениците на силиконските помошни рачки се отпорни на ладни и високи температури, обезбедуваат безбедни раце кога држите топло или ледено тенџере, а потоа уживате во вкусно јадење на време. [Дизајн на не лизгање] држачот на рачката на гумената тенџере усвојува дизајн што не се лизга. Специјално дизајнираната текстура што не се лизга на рачката и внатрешниот дизајн на силиконско ребро го прават побезбеден при движење на тешки топли тави. [Висококвалитетни материјали] Силиконските нараквици за рачка со тенџере со тенџере се изработени од висококвалитетен силиконски материјал, мек и еластичен, лесен и издржлив, практичен и удобен.

Параметри на производот

Name:
Pot Handle Anti Scald Cover
Material:
Ptr
Color:
Cyan, Red, Grey
Size:
7.5*2cm
Package Include:
 
3/6 Pairs Silicone Pot Handle Sleeve:
Note:
 
1.Due To Manual Measurement, Please Allow A Difference Of 1-5g/1-2cm. :
2.Due To Different Displays And Different Lighting, The Picture May Not Reflect The Actual Color Of The Item. Thank You For Your Understanding. :
Слична стока