.

.

Мелница За Сечење Битови, Висока Јачина На Свиткување Машина За Мелење Со Две Острици Брзо Отстранување На Чипови Без Лепење За Пвц За Акрилик За Смола ЗА СТОМАЧНИ ?

Мелница За Сечење Битови, Висока Јачина На Свиткување Машина За Мелење Со Две Острици Брзо Отстранување На Чипови Без Лепење За Пвц

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Цпу Рутерот Бит е дизајниран за супер-големо отстранување на спирални чипови за да спречи лепење на ножот и да ја подобри ефикасноста на производството Исклучителната изработка му овозможува на овој фреза совршено да одговара на опремата и да ги замени скршените фрези. Таа е погодна за тродимензионална резба и површинска обработка на најлон, смола, СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, акрилик, ПВЦ, МДФ, тврдо дрво и други материјали. Овој фреза усвојува дизајн со две острици, така што може ефикасно да сече без оглед на тоа дали машината ротира напред или назад. Овие секачи за мелење гравирање имаат доволно цврстина на свиткување и отпорност на абење и се погодни за прецизно гравирање на разни материјали. Цпу Рутерот Бит е дизајниран за супер-големо отстранување на спирални чипови за да спречи лепење на ножот и да ја подобри ефикасноста на производството. Овие секачи за мелење гравирање имаат доволно цврстина на свиткување и отпорност на абење и се погодни за прецизно гравирање на разни материјали. Таа е погодна за тродимензионална резба и површинска обработка на најлон, смола, СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, акрилик, ПВЦ, МДФ, тврдо дрво и други материјали.

Параметри на производот

Item Type:
Mill Cutter
Material:
Tungsten Steel
Color:
Bronze
Package List:
1 x Mill Cutter :
Слична стока