.

.

Tintark 8 листови налепници за нокти за жени, целосни обвивки за нокти со датотека за нокти, самолепливи декорации за нокти, ленти за ретро нокти за нокти, лесни примене?

Tintark 8 листови налепници за нокти за жени, целосни обвивки за нокти со датотека за нокти, самолепливи декорации за нокти, ленти

DEN 255.84

Пристапност
Залиха

Уникатен дизајн : Налепниците за уметност за нокти се дизајнирани од дизајнери на Tintark со разни бои и слатки обрасци за да ги мешате и да одговараат на ноктите, овозможувајќи ви со леснотија да го искажете вашиот личен трендовски стил Може да пробате различни обрасци за да одговараат на секое нокти. Висококвалитет : Полски ленти за нокти-направени од козметичко одделение, безбеден лепак, без штетни материи и нема да избледи или оштети вашите нокти, обезбедувајќи совршена заштита за ноктите. Нема испарливи растворувачи и лут вкус. ? Почетници -пријателски : лесен за употреба и носење, обвивка за нокти -може да направи маникир во секое време, каде било, да стане убава за 5 минути. Изберете вистинска големина, едноставно нанесете ги лентите Каваи на ноктите, притиснете на неа. Лентите за нокти се во ред без LED, подобро лекување со LED или UV ламби. Одлични подароци за креативност : Одлична исклучок и генијалност налепници за нокти за девојчиња и жени, направете совршен подарок за декорации за нокти за разни прилики, како што се родендени, Денот на мајката и Божиќ, покажувајќи ја вашата размислување и грижа за вашите најблиски.

Параметри на производот

Слична стока