.

.

Jhtadva мини преносен климатик за внатрешна и надворешна употреба со 7-бои прочистувач на овлажнител на светлина USB-вентилатор за ладење со 2 канцелариски резервоари з?

Jhtadva мини преносен климатик за внатрешна и надворешна употреба со 7-бои прочистувач на овлажнител на светлина USB-вентилатор

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

1 Уживајте во ладен и чист воздух во секое време, каде било. Само додадете вода и приклучете ја во кој било стандарден wallиден штекер или USB порт. Овој шепот-тивко вентилатор и смирувачката ноќна светлина го прават тоа многу погоден за употреба цела ноќ за удобен сон. Вграденото светло за расположение на LED може да се постави на која било од 7 бои, поставено на режим на циклус на боја или да се исклучи со допирање на копче. Тој е лесен, па дури и удобен за патување! Исто така многу погоден за отворено! Не е само безбедно да се користи, туку и енергетско ефикасно. Овој личен вселенски ладилник за воздух всушност може да го излади воздухот околу вас, каде што најмногу ви треба, додека ја користите големината и потрошувачката на енергија на мал вентилатор. Користете место : канцеларија, домашна дневна соба, област за изградба на спални и домови, итн . Мала големина, мала тежина и лесна за носење. Спецификации на производството : Тип : Фан -климатизација Fan White Colormaterial : ABS+PCAIR Обем на волумен : 50 CFMCapacity : 350ml x 2 Power : 5 WVoltage : 5 V 1 PAPURE SUPTION : USB Portlight : 7 Color Lead Wind Control Control Control Control Control Control : Three Gears Adjectable Ize : 16.

Параметри на производот

Слична стока