.

.

Налепница за аквариум SYH & AQYE, резервоар за риби за позадина ПВЦ само лепило 3Д ефект Аквариум подводна декорација на позадината

Налепница за аквариум SYH & AQYE, резервоар за риби за позадина ПВЦ само лепило 3Д ефект Аквариум подводна декорација на позадината

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Материјал со висок квалитет : Сликата во позадина на резервоарот за риби е изработена од ПВЦ материјал, материјалот има голема транспарентност, нетоксичен, без мирис, без дамки на вода и има долг животен век Самостојно лепило : Постерот доаѓа со лепак од едната страна, самостојно лепило од едната страна, лесен за залепување, брзо прикачете ја налепницата за позадина на аквариумот или резервоарот за риби. Лесен за употреба : Не се потребни комплицирани чекори, овој постер за позадина со привлечни теми и вистински јасни обрасци е во состојба да обезбеди едноставен и ефикасен декоративен дизајн за вашиот резервоар за риби. Широко применливо : уникатна декорација на резервоарот за риби, фино изработка, може да покаже 3Д ефект под вода, и не е лесен за избледување, погоден за најразлични резервоари за риби, аквариум. Заштеда на време и заштеда на труд : Налепница во позадина со задебелена дизајн, лесен за одржување, само избришете го чисто со партал, тоа е одлична декорација за резервоари за риби и аквариуми. Материјал со висок квалитет : Сликата во позадина на резервоарот за риби е изработена од ПВЦ материјал, материјалот има голема транспарентност, нетоксичен, без мирис, без дамки на вода и има долг животен век. Самостојно лепило : Постерот доаѓа со лепак од едната страна, самостојно лепило од едната страна, лесен за залепување, брзо прикачете ја налепницата за позадина на аквариумот или резервоарот за риби. Лесен за употреба : Не се потребни комплицирани чекори, овој постер за позадина со привлечни теми и вистински јасни обрасци е во состојба да обезбеди едноставен и ефикасен декоративен дизајн за вашиот резервоар за риби. Широко применливо : уникатна декорација на резервоарот за риби, фино изработка, може да покаже 3Д ефект под вода, и не е лесен за избледување, погоден за најразлични резервоари за риби, аквариум.

Параметри на производот

1.High Quality Material:
The fish tank background picture is made of PVC material, the material has high transparency, non toxic, no odor, no water stains, and has long service life.
2.Easy To Use:
No complicated steps required, this background poster with attractive themes and real clear patterns is able to provide a simple and effective decorative design for your fish tank.
3.Time Saving And Labor saving:
Background sticker with thickened design, easy to maintain, just wipe clean with a rag, it is an excellent decoration for fish tanks and aquariums.
Item Type:
Fish Tank Background Picture
Material:
PVC
Application:
Fish Tank, Aquascape
Package List:
1 x Fish Tank Background Picture
Note:
Manual measurement, please allow 0.4‑0.7in error.
Слична стока