.

.

Solustre Desktop Stand Protable Table Stand Stand Table Table Stand Tablet Mount for table Tablet Поддршка за преносен телефонски држач за телефонски десктоп Телефон Телефон Држејќи додаток на држачот за те?

Solustre Desktop Stand Protable Table Stand Stand Table Table Stand Tablet Mount for table Tablet Поддршка за преносен телефонски држач

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Држач за штанд со таблети-силиконска подлога против лизгање, нема да го гребе вашиот телефон и ќе спречи да се движи заградата Држач на таблети- произведен со професионална технологија за да се обезбеди висок квалитет на производот и може да работи некое време. Држач за преклопување на таблети- зачувана порта за полнење, сè уште можете да го користите вашиот телефон или таблет додека се полнат. Заграда за десктоп телефон- мала по големина, преклопување, можете да го носите и да го користите каде и да одите. Телефонски штанд- Исклучителна изработка, разумна структура, професионална и практична, може да ви донесе погодност. Држач за штанд со таблети-силиконска подлога против лизгање, нема да го гребе вашиот телефон и ќе спречи да се движи заградата. Држач на таблети- произведен со професионална технологија за да се обезбеди висок квалитет на производот и може да работи некое време. Држач за преклопување на таблети- зачувана порта за полнење, сè уште можете да го користите вашиот телефон или таблет додека се полнат. Заграда за десктоп телефон- мала по големина, преклопување, можете да го носите и да го користите каде и да одите. Телефонски штанд- Исклучителна изработка, разумна структура, професионална и практична, може да ви донесе погодност. Список на пакети 1 X Карактеристики на заградата за преклопување - Исклучителна изработка, разумна структура, професионална и практична, може да ви донесе поддршка за таблети за погодност.

Параметри на производот

Слична стока