.

.

UXZDX Преносна електрична облека Фен за фен за повеќекратна употреба 800W Патување преклопување топол воздух крпа за сушење торба за сушење грејач за перална облека за

UXZDX Преносна електрична облека Фен за фен за повеќекратна употреба 800W Патување преклопување топол воздух крпа за сушење торба

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Погодно за чевли за сушење, капи, која било посакувана облека за сушење и други производи Машината го усвои принципот на сушење на циркулацијата на топол воздух, а звукот на вентилаторот е многу понизок од оној на електричната фен за коса во домаќинството. Погоден за влажно и ладно време. Особено погоден за изнајмување, студенти и жители, тој е добар партнер за патувања. Погоден е за сушење облека на балконот, уредување облека во просторијата за перење и виси облека. Кога не е во употреба, лесно може да се склопи за складирање да заштеди простор. Може да се примени насекаде, како перална, училиште, стан и така натаму. Погоден за чевли за сушење, капи, секоја посакувана облека за сушење и други производи. Машината го усвојува принципот на сушење на циркулацијата на топол воздух, а звукот на вентилаторот е многу понизок од оној на фен за електрична коса во домаќинството. Особено погоден за изнајмување, студенти и жители, тој е добар партнер за патувања. Тоа е погоден за сушење облека на балконот, уредување облека во просторијата за перење и виси облека. Кога не се користи, лесно може да се склопи за складирање за да заштедите простор за да заштедите простор . Може да се примени насекаде, како што е перална, училиште, стан и така натаму. Спецификација : Тип на ставка : Облека за сушење материјал : железо + електронска компонента + ткаенина + пластика : Bluecloth Големина на капакот : приближно. 50 x 50 x 90cm / 19,7 x 19,7 x 35.4inclothes големина на фен : приближно. 26 x 16 x 13cm / 10.1incontrol Режим : Механичко сила : 800 WWeight : приближно.8 LBDRYING Време : Долна облека, кошули, маици : 30-60 Minutessuit, панталони : 50-90 минути Јакна јакна : 80-120 Minutespackage Список на Minutespackage : 1 x Складирање BAG1 x Топлина пумпа6 x Rod1 x Rotation Clipnote : 1.

Параметри на производот

Item Type:
Clothes Dryer
Material:
Iron+Electronic Component + Cloth + Plastic
Color:
Blue
Cloth Cover Size:
Approx. 50 x 50 x 90cm / 19.7 x 19.7 x 35.4in
Clothes Dryer Size:
Approx. 26 x 16 x 13cm / 10.2 x 6.3 x 5.1in
Control Mode:
Mechanical
Power:
800W
Weight:
Approx. 1531g / 3.8lb
Drying Time:
Underwear, shirts, T-shirts
Suit, Pants:
50-90 minutes
Jeans Jacket:
80-120 minutes
Package List:
1 x Storage Bag:
1 x Heat Pump:
6 x Rod:
1 x Rotation Clip:
Note:
1. When drying, leave an 8-15cm air outlet at the :
2. Cloth tube and cloth cover should be in the vertical direction as far as possible, if too far left or right will cause congestion, the wind is not suitable, damage the machine.:
3. Cloth tube can not be twisted, discount, the air outlet, will cause overheating machine power off, frequent occurrence of this kind of situation will damage the machine head, check it often when you use it.:
4. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
5. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Make sure that the clothes do not fall off. :
Слична стока