.

.

Ipetboom 1pc Додатоци Снабдување Крие Игра Земјиште Бета Смола За Куќа Раса Декор Риба Декорација Тунел Место Гроздобер Украс Дома Занает Форма Орнаменти Одгледување К?

Ipetboom 1pc Додатоци Снабдување Крие Игра Земјиште Бета Смола За Куќа Раса Декор Риба Декорација Тунел Место Гроздобер Украс Дома Занает Форма

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

АКВАРИУМСКИ ПЕЈЗАЖИ може да се стави во водата, и зголемување на аквариум ДЕКОРАЦИЈА НА АКВАРИУМ Реални и симулација, можете лесно да го декорирате каде што сакате. СМОЛА РИБА РЕЗЕРВОАРОТ ПЛАНИНА Мал и Лесен, лесен за чување, не зафаќа никаков простор. ЕДНОСТАВЕН АКВАРИУМСКИ ПЕЈЗАЖ Уште и природно, додавајќи уникатен пејзаж за вашиот празен и досаден аквариум. КУКЛЕНА КУЌА КУЌА скулптура украсување резервоар за риби и аквариум, што е убаво и енергично. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на украсување на резервоарот за риби-декоративната пештера за криење во Аквариум ви обезбедува визуелно Скривалиште За ракчиња за празници. - Големина : Околу 16, 00Х14, 30Х11, 50см/6, 29Х5, 62Х4, 52инч аквариумски рибни шелти. - Компактен и мал, лесен за чување, не зафаќајќи простор За Криење Риби. - скривалиште до аквариумскиот аквариум и убавината на Украсите на Пејзажот на аквариумот. - Изработен е од материјали за издржливост Украс Од Смола од Аквариум.

Параметри на производот

Слична стока