.

.

Организатор За Складирање занаети, Занаетчиско Складирање Капак Отпорен На Прашина Организаторска Кутија Организатор На Мали Делови За Складирање Гледајте Мали ?

Организатор За Складирање занаети, Занаетчиско Складирање Капак Отпорен На Прашина Организаторска Кутија Организатор На Мали Делови За Складирање

DEN 134.56

Пристапност
Залиха

Апликација : Погоден За часовници и работници за поправка на часовници што ќе ги користат ПЛАСТИКА : Изработена од квалитетен пластичен материјал, издржлив и цврст, со мазна површина. КАПАК ОТПОРЕН НА ПРАШИНА : Главно се користи за складирање гледајте мали делови, дизајнирани со капак отпорен на прашина, многу погодно. СЛОБОДЕН ИЗБОР : 8 мрежи и 18 мрежи видови на располагање, можете да изберете во согласност со вашите потреби. ЗАШТИТЕН : Имајќи извонредна изработка, лесен, лесен за носење, практичен додаток. Карактеристики : Изработени од квалитетен пластичен материјал, издржлив и цврст, со мазна површина. Главно се користи за складирање гледајте мали делови, дизајнирани со капак отпорен на прашина, многу погодно. Погоден за часовници и работници за поправка на часовници што ќе ги користат. 8 мрежи и 18 мрежи видови на располагање, можете да изберете во согласност со вашите потреби.

Параметри на производот

 :
Condition:
100% Brand New
Material:
Plastic 
Optional Type:
8 Grid, 18 Grid 
8 Grid Size:
Approx. 19.5 x 9.5 x 2cm / 7.7 x 3.7 x 0.8in
18 Grid Size:
Approx. 19.5 x 9.5 x 2.3cm / 7.7 x 3.7 x 0.9in
Color:
Blue 
Package List:
1 x Box :
Слична стока