.

.

комплет Терминали за Ферули со жица plplaaoo, Комплет За Асортиман На Ферули За Бакарно Стегање, Неизолиран Терминал За Обложување Со Бакарна Конзервирана Жица Компле?

комплет Терминали за Ферули со жица plplaaoo, Комплет За Асортиман На Ферули За Бакарно Стегање, Неизолиран Терминал За Обложување

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

€_Широка Примена● бакарниот неизолиран терминал е широко користен во електрични проекти, како што се електронска опрема, работилница, автомобилски електричар, машини, автомобил, камион, мотоцикл и така натаму €®Премиум Материјал Q комплетот за жичани ферули е изработен од бакар со конзервирана површина, има добра електрична и топлинска спроводливост, погоден за заварување и употреба. €●Лесно За Земање● неизолираните терминали од типот на цевка се чуваат во пластични контејнери за складирање. Секоја спецификација е поставена одделно во мала мрежа за лесен пристап. €élial reliare вметнете го жичаното јадро во прстенот и стегнете ја стегачот користејќи клешти. Неизолационото јадро може да го заштити јадрото на жицата и да спречи изложување или кршење на крајот на жицата, безбедно и сигурно. €€Безбедно q неизолираниот терминал обезбедува одлични решенија за ожичување за ограничени просторни области и може да ги задоволи вашите потреби, обезбедувајќи ви безбедни и сигурни електрични врски. Жица Ферули Комплет, Жица Бакар Стегање Ферули Асортиман Комплет, Тип Цевка Неизолирани Терминал Бакар Конзервирана Позлата Жица Ферули Комплет Крајниот Терминал За Електрични Конектори1.

Параметри на производот

Item Type:
Tube Type Non Insulated Terminal
Material:
Copper, Tinned Plating
Weight:
Approx. 72g/2.54oz
Color:
As Shown
Type:
Connector
Specification:
EN0508 EN7508, EN1008, EN1508, EN2510, EN4009, EN6012
Package List:
1 Box x Tube Type Non Insulated Terminal
Слична стока