.

.

Наплатници на естетски пикапови на писателите: разновидни пастелни бои Симпатични маркери пенкала меки врвови повеќе обоени без крварење со вода заснована на вод?

Наплатници на естетски пикапови на писателите: разновидни пастелни бои Симпатични маркери пенкала меки врвови повеќе обоени без крварење со вода

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

Совет за меки длето : Мекиот врв ви овозможува да нацртате и широки и тенки линии со без-оран, мазни и издржливи Ividивописни бои за мастило : Совршено за обележување, потенцирање и боење, извонредни перформанси во сите области на пишување, цртање, боење. Design Barrel Design : Highlighter со Desight Design има изглед на дизајнер и лесно е да се држи и носи и не се тркала додека користите. Нежните искуства за пишување : Овие естетски нагласувачи се лесни и лесни за да го совладате пишувањето, ви овозможува да напишете сè непречено. Повеќекратни намени : Маркери за истакнување на повеќе разновидност за акценти на страници на списанија со куршуми, разновидни планери, книги или други канцелариски и училишни материјали. Совет за меки длето : Мекиот врв ви овозможува да нацртате и широки и тенки линии со без-оран, мазни и издржливи. Ividивописни бои за мастило : Совршено за обележување, потенцирање и боење, извонредни перформанси во сите области на пишување, цртање, боење.

Параметри на производот

Слична стока