.

.

Јардве 40 Комплети Комплет За Садење За Одгледување Растенија Во Затворен Простор Плевене Мигрирајте Резерви Алатка За Растење Зеленчук Удирање Градинарство Зеле?

Јардве 40 Комплети Комплет За Садење За Одгледување Растенија Во Затворен Простор Плевене Мигрирајте Резерви Алатка За Растење Зеленчук

DEN 356.64

Пристапност
Залиха

МИНИ САДЕЊЕ АЛАТКА ?Направено од цврста пластика, многу погодно за градинарство,може да биде многу пати Мистрија овој комплет градинарски алат е сите ваши градинарски потреби, како што се олабавување на почвата, копање, плевене, пресадување. АЛАТКИТЕ делуваат како мала пренослива алатка, таа е многу погодна за мали градини и затворени растенија. Мал и лесен, лесен за употреба. сеење семиња диспензерот. Мини ЗЕМЈАТА удар Изработени од премиум АБС материјал, анти- ' рѓа и . Заслужуваш да имаш. СОЧНИ АЛАТКИ а за љубител на градинарството. Лесно носење и лесен. Практично и практично. Список на пакети 40 х комплети сочни алатки За садење Карактеристики-Материјал : алатка за садење СТОМАЧНИ мускули - комплетен и комплетен сет за градинарски алат, погоден за вашата градина, тревник и двор. Изработени од материјал за трајна употреба. Лесен за складирање и без уред За дупчење Ѓубриво Од ' Рѓа Бонсаи. - Фабрика за пресадување, многу корисна алатка.Лесно да ја префрлите вашата фабрика на вистинското место Садење Материјали. - Големина : (Тркалезна Глава)14,10Х1, 60Х1, 60см/5, 54Х0, 63Х0, 63ин, (глава во форма На Вилушка) 13, 60Х3, 10Х1, 50см/5, 34Х1, 22х0 Алатка за Сеење. - Боја : Комплет За Садење Зелена Градина-може да биде за разни градинарски работи, многу погоден за употреба во трансплантација и одгледување Работи За Садење Гаџети.

Параметри на производот

Слична стока