.

.

Направено Лесно Куќиште За Апчиња За Комплет Големи 7-Дневни / 28 Прегради Во Носач На Неопренови Со Кутија За Апчиња За Складирање Дневно Наутро, ПЛАДНЕ, ЕВА, Кревет ?

Направено Лесно Куќиште За Апчиња За Комплет Големи 7-Дневни / 28 Прегради Во Носач На Неопренови Со Кутија За Апчиња За Складирање Дневно Наутро,

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

НЕДЕЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА : 7-Дена со 4 прегради дневно и вкупно 28 ШИК И ДИСКРЕТНО : складирање за Вашиот Лек, Витамини, Додатоци, Контрола на Раѓање. Достапно во 10 + прекрасни дизајни. ПАТУВАЊЕ ПОДГОТВЕНА ГОЛЕМИНА : 8 х 4,5 х 2 " Компактен и Дискретен. Прави совршен додаток за чанта. БЕЗБЕДЕН И ЗАШТИТЕН : Магнетниот затворач и неопренот отпорен на вода ја одржуваат вашата содржина безбедна. ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК : внимателен подарок за саканата личност, и за жените и за мажите. Вклучена е голема пластична футрола за пилули со пружинско ослободување за нејзините четири поединечни прегради. Означено "УТРО", "ПЛАДНЕ", "ЕВА", "КРЕВЕТ". 7 дена 28 прегради пилула случај. Куќиштето е прекрасно печатен дизајн на неопренов материјал со врвен квалитет. Лесен и дискретен дизајн тоа е совршен случај за патување. Совршен за чување лекови, апчиња, додатоци, апчиња за контрацепција и витамини.

Параметри на производот

Слична стока